in

Survivor! Podrazila Žaneta svůj kmen?

instagram.com
Reklama

V obou kmenech opět doznívá proběhlá kmenová rada. Nejvíc smutná je pravděpodobně Andrea. Skrytá imunita, kterou měl Pítr ale momentálně patří jí. Snad ji využije lépe než on. Tomáš cítí potřebu obhájit svoji volbu Pítra do duelu. Díky jeho vysvětlení Andrea chápe jeho jednání a v obou kmenech je poměrně klid.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Voyo.cz (@voyo_cz)

Odměnou v souboji byla tentokrát grilovačka a chlazené Fuze tea. Příjem bílkovin lákal rozhodně oba kmeny. Vzhledem k tomu, že Rebelové nezvolili do posledního kola dobrou sestavu, odměnu opět prohrávají. Máme zde ale opět další specialitu. Kmen Hrdinů si může vybrat jednoho člověka z Rebelů s sebou na odměnu. Jednomyslně zvolili Žanetu. Ta při svém odchodu na odměnu zmínila x že pravděpodobně nosí smůlu Kulhy a proto prohrávají. Mela možnost odmítnout, ale nestalo se tak.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Voyo.cz (@voyo_cz)

V kmeni Rebelů je jasné, že Žaneta se po sloučení spojí s Hrdiny a bude pro původní kmen Rebelů ohrožením. V druhém souboji je opět obrovská odměna. K jídlu skvělé palačinky s čokoládou. A k tomu jako přídavek, telefonát s někým blízkým. Samozřejmě je opět odměna lákavá opravdu pro všechny. Největší motivaci ale má pravděpodobně Kulhy, který byl přítomen prozatím dvěma odměnám. Především Kulhymu se velmi stýská po přítelkyni Lauře, se kterou vyhrál reality show Love Island.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Voyo.cz (@voyo_cz)

Souboje se tentokrát účastnily oba celé kmeny. Parkuru velel jeden leader, který musel osvobodit celý tým a nakonec bylo opět házení. Za kmen Rebelů to byl Kristián a za kmen Hrdinů Tomáš. Tomáš ihned ba začátku udělal velkou chybu a tak připravil kmen o drahocenný čas, který ale nakonec dohnali. Rozhodovalo nakonec tedy házení a odměnu nakonec konečně vyhrál kmen Rebelů. Tím otočili vlnu proher o odměny, které mají za sebou.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Voyo official (@voyo.sk)

Palačinky si všichni velmi vychutnali. Důležitější však byly dvou minutové hovory s blízkými. Především hovor Martina, na kterého čekal vytoužený kontakt s milovanou přítelkyní Laurou. I Kristiánovi volala jeho přítelkyně a velmi ho hovor rozplakal. Hovory jistě dojaly, ale zároveň posilnily celý kmen.

Inspirovali jsme se na Voyo

Reklama