in

Zpověď Daisy Lee: Jak mě rituál Ayahuasca změnil?

instagram.com
Reklama

Nedávno jsme Vás zde informovali o tom, že herečka z filmů pro dospělé Karolína Urbanová aka Daisy Lee se zúčastní posvátného rituálu Ayahuasca. V průběhu jejího pobytu  v Ekvádoru vše poctivě sledujeme a můžeme říct, že Karolína opravdu prošla nějakou změnou. Na videích vypadá velmi spokojeně a vyrovnaně. Sluší jí to i bez různých líčidel a život bez drog jí evidentně svědčí. Jak ale vidí svoji změnu samotná herečka?

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Daisy Lee (@daisylee_official97)

Karolína popsala nejen svůj život před rituálem, ale také prožití rituálu a její pocity po něm. To, že je Karolína herečka ve filmech pro dospělé ví každý fanoušek. Proč a jak se k tomu dostala popíšeme v dalším článku. Měla jedno soukromé tajemství, které sice většina fanoušků tušila, ale pravdu řekla Karolína až nyní. V poslední době, kdy se jí rozpadal svět se bohužel opět zařadila mezi uživatele návykových látek. Držela si kolem sebe toxické lidi a bohužel jí tento styl života a tito lidé dostali až na úplné dno. Proto se také rozhodla pro tento rituál.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Daisy Lee (@daisylee_official97)

V první řadě je důležitá dieta a určitá pravidla před rituálem. Mimo jiné se třeba nesmí jíst maso, sladké nebo užívat návykové látky. Pro nejlepší možný účinek se doporučuje pravidla přísně dodržovat. Karolína se svěřila, že to úplně nedodržovala, nicméně konkrétně neprozradila, která pravidla porušila. Důležitý je taky zdravotní stav jedince. Rituál opravdu není pro každého. Je třeba k tomu a také k přírodě přistupovat s respektem a pokorou.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Daisy Lee (@daisylee_official97)

Během první ceremonie se uvařil  odvar ze stromu Ayahuasca. V altánu, kde se podával měl každý účastník svou podložku a kyblík, protože během očisty dochází ke zvracení. První ceremonie je pravděpodobně nejsilnější, protože i odvar má nejsilnější účinek. Probíhá to tak, že šaman postupně všechny očišťuje a chrání od zlých duchů. Během první ceremonie Karolína usnula, protože za poslední rok byla opravdu velmi vyčerpaná. Nakonec po probuzení utekla, protože měla pravděpodobně silnou dávku. Síla se neutralizuje citronovou limonádou. Nicméně den po první ceremonii se cítila skvěle a uvolněně.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Daisy Lee (@daisylee_official97)

Druhá ceremonie měla stejný průběh včetně diety. Ale následky odvaru jsou samozřejmě pokaždé jiné. Při této ceremonii Karolína stoupala do vesmíru a dle šamana tento průběh je velmi vzácný, protože je to důkaz toho, že má spojení s vesmírem. Také zde Karolína mnohem více zvracela. Po dalším spánku se cítila nabytá pozitivní energií na 100%. Třetí ceremonii vnímá jako nejhezčí, kdy si dala půlku panáku odvaru a třetí den byl již slabší.

Je možnost si zařídit jednu ceremonii navíc, což také Karolína udělala, takže celkem měla ceremonií pět. Na té čtvrté, pro kterou se rozhodla navíc, se bohužel nesoustředila plně na funkci Ayahuascy a tak ji to neudělalo úplně dobře. Myslela si v té situaci, že se zblázní. Sílu museli opět zneutralizovat citronovou vodou. Nicméně rituál jako celek hodnotí velmi pozitivně. Rozhodně se sem chce ještě někdy vrátit. Momentálně je Karolína plně rozhodnutá skončit s návykovými látkami a chce začít pracovat na sobě, aby se již nevrátila do “starých kolejí”. Návratu se sice bojí, ale má velkou spoustu energie do toho, se sebou něco dělat. Karolíně velmi držíme palce, aby se její proměna setkala s úspěchem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Daisy Lee (@daisylee_official97)

Reklama