in

Živí se jako nahá uklízečka! Kolik si žena vydělá za pouhou hodinu?

instagram.com
Reklama

Každý z nás někdy doufal, že se v budoucnu bude živit něčím, co jej nejen bude velmi bavit, ale co taky vynese tolik peněz, aby si člověk mohl žít ten svůj spokojený život. Není to však nic jednoduchého a proto se ve většině případů stává, že musí lidé dělat takovou práci, které je nejen vůbec nebaví, ale ještě k tomu není ani peněžně adekvátně ohodnocena. Jak ale dnes zjistíte, třeba vás jen ještě nenapadlo to pravé povolání!

Dámy a pánové, uklízečka není snad pro nikoho z nás nijak zajímavé povolání a existuje jen málo lidí, kteří by právě tohle povolání vykonávali s radostí… a co teprve zcela nazí? Ano slyšíte dobře! Přesně o takové ženě totiž bude dnešní článek.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lottie Rae (@musings_from_a_naked_cleaner)

“Jmenuji se Lottie Rae a posledních pět let uklízím domovy lidí zcela nahá. Zatímco teoreticky se myšlenka zdá relativně přímočará, mé zkušenosti byly všelijaké (…)” představuje se Lottie na svém Instagramu, kde se svými sledujícím sdílí ty nejzvláštnější příhody, které jako nahá uklízečka zažívá.

Možná si myslíte, že se za její profesí skrývá bůh ví co sexuálního, ale opak je pravdou. Jedná jen o obyčejné uklízení u zákazníků doma jen s tím rozdílem, že je u toho Lottie celá nahá. Ano, najdou se lidé, kteří od toho očekávají něco více a oplzlými narážky nešetří, avšak naštěstí pro ni převažují ti klienti, kteří jsou uctiví a prostě jen touží po nějaké té netradiční společnosti, za kterou si jsou ochotni velkoryse zaplatit.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lottie Rae (@musings_from_a_naked_cleaner)

Pokud by vás tedy zajímalo, na kolik by mohly vyjít služby naší dnešní nahé uklízečky, připravte si rovných 50 liber, což je v naší měně 1371 Kč, avšak ne na den, ale pouze na hodinu. Tudíž se takový pořádný úklid může i pěkně prodražit.

Největší zajímavostí však na tom celé je, že Lottie není žádná svobodná žena, jak byste si mohli právě díky její profesy myslet. Ve skutečnosti má manžela a ten jí v její práce dokonce i podporuje. A co na to říkáte vy, dámy a pánové? Dovolili byste svému partnerovi něco takového?

Tématem jsme se inspirovali na ladbible.com

Reklama