in

Koleso bude mít zápas v Redface! S kým se utká?

Koleso v RedFace
instagram.com
Reklama

Ztracený Koleso se zázračně objevil. Tentokrát ho našla organizace RedFace, se kterou zároveň podepsal smlouvu o nadcházejícím zápase. Na jejich prvním galavečeru 22. dubna se utká s dalším tvůrcem obsahu na internetu – MaxGreenem. 

O organizaci RedFace jsme již několik článků psali. Jedná se o organizaci, která má nepřímo sloužit jako konkurence organizace Clash of the Stars. Influenceři a známé tváře se proti sobě postaví ve fackovací soutěži. Tento koncept je v zahraničí velice známý, u nás je to však novinka.

Momentálně mají nového účastníka, známého internetového člověka – Patrika Pešavu, který na internetu vystupuje pod přezdívkou Koleso. Koleso se nedávno ztratil a objevil se až teď při podepisování smlouvy právě s RedFace. “Vyzval Maxe Greena do dvouminutového boxerského zápasu v takzvaném pekle 1×1 metr,” popisuje organizace RedFace na svém Instagramu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený RedFace (@redface.cz)

“Teďka jsem to lidi podepsal. Max Greene, já tě do toho pekla vyzývám! Jdu si pro tebe brácho a prostě ti rozkřupu páteř,” vyjádřil se v příspěvku Koleso. Je vidět, že je na zápas hodně natěšený.

MaxGreen tak bude v jeden galavečer muset zdolat hned dva zápasy. Prvním zápasem bude souboj, ve kterém se utká v tortilla fightu s Frantou “Blakk” Mandlíkem a druhým zápasem bude souboj právě s Kolesem.

Galavečer organizace RedFace se bude konat už 22. dubna v pražské O2 Universum. Hlavními účastníky budou například Freescoot, Zdeněk Godla, Pavel Novotný nebo například Eva Feuereislová. Jeden ze zakladatelů organizace dokonce na zápas vyzval také Karlose Vémolu, za zápas mu údajně nabídl až 2 miliony korun, ten však na výzvu zatím nijak nereagoval.

Tématem jsme se inspirovali na antiyoutuber.com

Reklama