in

A už je zase zadaná? Tohle je nový přítel Shopaholicadel!

instagram.com instagram.com
Reklama

Dámy a pánové, pokud se pohybujete na internetu nebo jen máte v telefonu nainstalovanou jakoukoli sociální síť, tak věříme, že jste určitě zaznamenali drama okolo rozchodu Shopaholicadel a Davida. Navzájem na sebe hází špínu, každý má svoji pravdu a co si budeme říkat, jejich verze se zrovna moc neshodují. Ať už to však bylo v jejich minulosti jakkoli důležité je to, co se děje teď. Není to totiž ještě ani týden a Shopaholicadel už má nového přítele!

Pokud jste si mysleli, že jsou to jen nějaké tiktokem vyvolané spekulace, tak jste se mýlili stejně jako my. Naše snad “nejvíce nenáviděná veřejně známá osobnost” Adéla si opravdu našla již nového partnera. Jmenuje se Jan K. a podle Davidových slov byl u Adély na bytě už tu noc, kdy ho samotného z bytu vyhazovala.

@jan_smita @®shopaholicadel @shopadelicadel__official #shopaholicadel #fuj #shit #jankulas #newboyfriend #fyp #fypage #fypシ #sdilej ♬ original sound – •Scorpion•

Jak ale sami můžete na videu vidět, se jménem nového objevu Adély jsou spojovány velmi znepokojivé záběry jeho bytu. Nepořádek je pro něco takového velmi slabé slovo. Všude jsou samé odpadky, špinavé oblečení, poházené věci a dokonce i psí exkrementy. A je to právě onen pes, který lidi přesvědčuje o tom, že to není byt nějakého náhodného člověka.

@jan_smita Odpovědět uživateli @Smilek @shopadelicadel__official @®shopaholicadel #shopaholicadel #fuj #shit #jankulas #newboyfriend #fyp #fypage #fypシ #sdilej #fy #noscam ♬ original sound – •Scorpion•

Ať už však jsou lidé znechuceni sebevíc, V jejich případě ani jeden z nich nezahálel a svůj vztah oznámili veřejně. “Jsem youtuberka a TikTokerka @jankulas jsme spolu ve vztahu 10.3.2023,” uvádí Shopaholicadel v popisku svého nového Instagramu. “Zadaný @shopaholicadellive <3 10.3.2023 <3,” navazuje Jan.

A co říkáte vy na takto nečekanou novinku v případě Adély?

Tématem jsme se inspirovali z extra.cz

Reklama