in

Trable v Survivoru? Jiří ztrácí nervy!

instagram.com
Reklama

Doznívání předchozí kmenové rady panuje v obou kmenech. Zvrat na kmenové radě nešokoval jen diváky, ale i samotné soutěžící. Nakonec vypadla Kateřina alias Kundosaki a nové kmeny nadále řeší své strategie. Pomůže výměna členů kmeni Hrdinů vyhrát nějakou výzvu o odměnu? A jaké překvapení nás čeká v tomto díle?

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Voyo.cz (@voyo_cz)

Jiří se snažil kmeni Rebelů vysvětlit, jakým způsobem zvolili do svého kmene Švanciho. Johanka s Kristiánem totiž s tímto rozhodnutím nesouhlasí. A tak také Jiří odkryl své karty. Přiznal, že Kulhyho a Švanciho si vzali proto, že se jim jeví jako slabí a budou je chtít vyrazit. Vznikla velmi nepříjemná situace mezi Jiřím a Kristiánem. Švancimu a Martinovi toto zjištění také pravděpodobně nebylo příjemné.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Voyo.cz (@voyo_cz)

I Žaneta už začíná dávat od Jiřího ruce pryč a uvažuje nad tím, že by Jiří měl jít do duelu. V kmeni sice hraje strategickou hru, ale body příliš nenosí. Na Jiřího pravděpodobně začíná působit dlouhá doba na ostrově a začíná odkrývat svou pravou tvář. I Martin si v kmeni nenápadně prosazuje svou a nevyplatí se mu to pří výzvě o odměnu v tomto díle.

První výzva se hraje na dva vítězné body a odměnou je oblíbené jídlo od maminky pro každého zvlášť. Parkur, který je zakončený házením na míče se nevyplatil Martinovi. I přesto, že se do pozice zvolil sám, nepodařilo se mu uhrát bod pro svůj kmen a díky tomu v dalším kole kmen Rebelů prohrál souboj o odměnu. Vítězný kmen Hrdinů si mohl dokonce fotky rodiny odnést na ostrov. Martinovi po prohraném bodě spadl hřebínek a došlo mu, že zas tak jednoduché uhrát bod pro kmen není.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Voyo.cz (@voyo_cz)

V druhé výzvě máme opět zajímavou výhru. Fajn rádio připravilo pro soutěžící občerstvení a audio vzkazy od blízkých. I přesto že měl kmen Rebelů velký náskok, Johanka nestihla včas složit skládačku a tak opět vítězí kmen Hrdinů. Jediní kdo musí být opravdu nešťastní jsou Švanci a Kulhy, kteří jsou opět součástí prohrávajícího kmene a nemají tedy opět žádné jídlo.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Voyo.cz (@voyo_cz)

Vzkazy a občerstvení byly doplněné o příjemnou hudbu a chvilka pohody v prostředí baru. Účastníci si i zatančili a zavzpomínali na své blízké. Jediný, kdo byl malinko zklamaný ze svého vzkazu byl Pítr. Dostal totiž vzkaz od bratra a ne od své milované přítelkyně Gabči. Ta si momentálně užívá dovolenou s přáteli. Jaký je momentálně názor Gabči na přátelství Pítra a Andrei ví jen ona sama.

Inspirovali jsme se na voyo

Reklama