in

Kotlár security: Jsem odhodlaný vyhrát! Abe Charvát nemá žádnou šanci.

B4THECLASH
instagram.com
Reklama

V novém B4THECLASH se naproti sobě posadili Kotlár Security a Abe Charvát. Jejich rozhovor byl v celkem poklidném režimu až na pár výkyvů. Představil se zcela nový formát klece, který tu ještě nikdy nebyl a Kotlár vyzval veřejně Bendu na odvetu.

V pořadí již čtvrtý rozhovor zápasníků nadcházejícího galavečera v Clash of the Stars nám přinesl dva urostlé chlapy. Tentokrát si proti sobě sedl Jarda “Kotlár Security” Kotlár Abe Charvát. Začátek tohoto rozhovoru byl mírně zkomplikován zvukem, to se však do pár desítek minut vyřešilo a mohlo se přejít k představení obou hostů a kladení otázek na jednotlivé bojovníky.

Pro Kotlára to bude v pořadí druhý zápas a tak je na něm vidět vyšší sebevědomí, ačkoliv v prvním zápase proti Karlosu Bendovi prohrál. Momentálně je jeho cíl jasně stanovený. Má v plánu porazit Charváta a v dalším galavečeru si půjde pro odvetu s Bendou. Pokud by prý proti Charvátovi prohrál, ukončí svoji kariéru a už se do ringu nevrátí.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Clash of the Stars (@clashofthestars)

Největším překvapením bylo pro diváky nejspíše představení formátu, podle kterého proti sobě oba bojovníci nastoupí. Jejich zápas se bude konat na samotném konci po hlavním zápasu večera, protože bude nutné přestavět celý ring na malý čtverec o rozměrech 3×3 metrů, ve kterém se proti sobě tito dva urostlí zápasníci postaví. Zápas nese název “zápas v kleci strachu” a dle všeho je to kvůli Kotlárovi, jelikož si stěžoval, že v minulém zápase se udýchal když před ním Benda několikrát uskočil.

Trénink obou zápasníků je vskutku odlišný. Zatímco Charvátův trénink se skládá se zápasení doma s kamarádem, Kotlár se stěhuje z tělocvičny do tělocvičny kde trénuje s různým typem lidí. “Já ho nesmím podcenit, budu si na to dávat velký pozor. Vím, jakej jsem, jaký mám srdce a já si myslím, že neustojí ty moje granáty, když mu to dám pocítit naplno,” vysvětlil Kotlár fanouškům.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Clash of the Stars (@clashofthestars)

Diváci celý stream čekali také na to, až si oba zápasníci dají páku a ačkoliv se ani jednomu z nich nechtělo, nenechali diváky ve štychu. Kotlár i přes své výmluvy na poraněný loket páku vyhrál a oslavil to pokřikem. Po této malé prohibici se přešlo na otázky od fanoušků. Jako první do rozhovoru zavolal již zmíněný Karlos Benda, který Chorvátovi popřál hodně štěstí do zápasu a otevřeně řekl, že výzvu na odvetu od Kotlára přijímá.

Inspirovali jsme se z: antiyoutuber.cz

Reklama