in

Bývalí milenci na svatbě? Nevěsta z Číny měla netradiční nápad.

weibo.com
Reklama

Většinou to ve vztahu bývá tak, že v momentě, když si najdete stálého partnera, se kterých chcete zůstat po zbytek vašeho života a plánujete spolu svatbu, rozhodně nechcete, aby tento den byl jakkoli v ohrožení. Proto tam zvete opravdu jen ty lidi, které máte rádi a víte, že nic nepokazí. Jedna mladá Číňanka si však troufla na něco, nad čím zůstává rozum stát!

Jak už nadpis napovídá, řeč bude o bývalých partnerech nevěsty. Místo toho, aby na ně nadobro zapomněla a věnovala svatební den jen sobě a svému budoucímu manželovi, rozhodla se, že pozve právě všechny své bývalé milence. A co víc,… posadila je všechny k jednomu stolu!

Dotáhla to dokonce až do takového detailu, že nechala na stůl dát cedulku s nápisem „stůl bývalých milenců“. A kolik že pánů tam bok po boku sedělo? Jednalo se o rovných 5 mužů, kteří si podle ostatních zúčastněných, byli i celkem podobní.

forum.hkgolden.com

Na celé video se můžete podívat ZDE.

U videa jsme tak mohli vidět pozitivní a vtipné komentáře typu: “Jak se nevěstě podařilo shromáždit tolik chlapů, kteří se velmi podobají jinému?” nebo “Není těžké přijít na to, jak její manžel vypadá.” Našli se však i tací, kteří její nápad kritizovali a brali jej jako urážku jejího budoucího manžela a jeho rodiny.

Našli se však i tací, kteří si myslí, že je to narychlo vymyšlený vtípek, který měl jen přilákat vlnu pozornosti. Kde je ve skutečnosti pravda, se asi jen tak nedozvíme. Jistě ale víme to, že šílenější nápad jsme už hodně dlouho neslyšeli. 

A co na to říkáte vy? Dokázali byste si představit, jak by to asi dopadlo, kdybyste na svoji svatbu pozvali všechny své bývalé milence?

Tématem jsme se inspirovali na asiaone.com

Reklama