in

Xholakys a Natalkan! Tvůrkyně obsahu pro dospělé vydaly společný song!

instagram.com
Reklama

Co mají dělat takový tvůrci, jejichž celá tvorba se nachází na hraně či už za hranou věkového limitu 18+, ale zároveň chtějí oslovit co nejvíce lidí? Na to by vám dokázala odpovědět rapperka Natalkan, která si do svého klipu přizvala českou hvězdu OnlyFans Xholakys! A že se toho holky opravdu nebály!

I když se občas stává, že se na sociální sítě, jako je například YouTube, Facebook nebo Instagram dostane cokoli z obsahu pro dospělé, skoro okamžitě na to algoritmus sítí přijde a takové příspěvky maže. Jak ale všichni víme, existují stránky přímo určené pro takto “nevhodný” obsah. A tak se stává, že pokud si chcete poslechnout takový rap od Natalkan, tak musíte právě na samotný P*rnHub!

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený NATALKAN (@queenmrdu)

Natalkan, která na sociálních sítích vystupuje i pod přezdívkou Queenmrdu, je česká rapperka, jejíž videoklipy jsou opravdu síla! Vystupuje v nich spolu se svým přítelem, kde se oddávají všemožnému typů různých hrátek a nebojí se ukázat opravdu cokoli.

Velkým překvapením však bylo, když do jednoho ze svých videoklipů 18+ k písni “Kopačky na Feťačky” přizvala i nejúspěšnější českou tvůrkyni na OnlyFans Xholakys. Dalo by se říci, že celá tato píseň, ve které obě dvě tvůrkyně rappují, pojednává o OnlyFans kariéře v porovnání s jiným odvětvím v průmyslu pro dospělé.

Obrázek z videoklipu na serveru p*rnhub.com

Bohužel vás zklameme, ale přímo samotný klip zde s vámi sdílet nemůžeme. Co vám ale nemůžeme zakázat, je vaše vynalézavost při používání vyhledávače Google. Věříme, že po zadání slov “NATALKAN ft. XHOLAKYS” určitě najdete to, co jste hledali. 

Tématem jsme se inspirovali z antiyoutuber.com

Reklama