in

Tohle musíte vidět! Výběr těch nejlepších vánočních fotek.

imgur.com reddit.com
Reklama

Vánoce, respektive jejich hlavní část, je pomalu za námi. Ačkoliv hlavní princip tohoto svátku je ve všech křesťanských zemích stejný, a to sice oslava narození Ježíše Krista. Jednotlivé zvyky a tradice se již mohou v různých oblastech lišit. Jako příklad můžeme uvést Česko a Spojené státy, kdy se liší štědrovečerní večeře, způsob a datum rozdávání dárků a další. Pojďme se nyní podívat na výběr těch nejlepších vánočních fotek, které lidé z různých koutů světa letos vyfotili!

1. Ukrajinští vojáci a jejich štědrovečerní večeře.

Bohužel Ruská invaze na Ukrajinu, která přišla v letošním roce, zapříčinila mimo jiné i to, že mnoho tamních vojáků musí válčit a nemohou trávit čas s jejich rodinou, včetně Vánoc. Zde však můžete vidět jednu z mnoha skupinek, jak slaví Vánoce společně.

2. Kardinál na zamrznutém stromě.

Pták jménem kardinál červený žije na severu a částečně ve středu amerického kontinentu. Díky svému výraznému oranžovo-červenému zbarvení vynikne, přičemž na tomto omrzlém stromě to platí dvojnásob.

3. Velmi si to užívá.

Já a moje manželka nemáme zatím děti, a proto jsme vzali našeho psa, aby se mohl podívat na bohaté vánoční osvětlení. Je na něm vidět, jak se mu to líbí.

4. Kočka mé sestry.

Moje sestra má kočku a na této fotce je vidět, jak si užívá vánoční atmosféru. Prostě jenom pohoda a koukání se na ozdobený vánoční stromek.

5. Vánoční stromek pro naše kočky.

Kočky mají rády tyto patrové prolézačky a někteří z vás, co mají kočku, je mají určitě také. V tomto případě se však jedna o prolézačku ve tvaru stromu, který se k vánocům perfektně hodí.

Reklama

6. Dělá to každé Vánoce.

Každé Vánoce naše fenka Zoe vylepší alespoň jednu vánoční fotku a ani letos tomu nebylo jinak. Mimochodem, za tři týdny jí bude již 16 let.

7. Poprvé za šest let.

Ne každý má to štěstí, že může trávit Vánoce se svojí rodinou. V tomto případě se celá rodina sešla poprvé po dlouhých šesti letech. Na prostírání bylo tedy potřeba si dát pořádně záležet.

8. Musely mít radost.

Tento rok jsem si adoptovala tři psy z místního útulku. Rozhodla jsem se, že jim na Vánoce koupím opravdu spoustu dárků a to jsem také udělala.

9. Poprvé doma.

Po dlouhé době slavím Vánoce doma, jelikož minulé roky jsem trávil jako bezdomovec. Žiji sice sám, mám však tyto dva super kámoše!

10. Ruské kolo pro přítelkyni.

Letos jsem postavil z kartonu a papíru celé ruské kolo, na které jsem pověsil dárky pro mojí přítelkyni. Doufám, že bude mít radost!

11. I takto je to možné.

Knihovna v našem městě letos udělala stylový vánoční stromek s knížek. Včetně ozdob a světel musím říct, že se jim opravdu povedl!

12. Strávila tím celý rok.

Během celého roku moje sestřenice pletla vánoční strom. Přesně na čas před vánoci ho konečně dokončila a vypadá krásně. Je opravdu šikovná.

 

Tyhle fotky opravdu stály za to! Co vy a letošní vánoce, jak jste je oslavili? Pokud také máte nějakou fotku, která stojí za sdílení, tak se o ní můžete podělit v komentářích. Nyní nám nezbývá, než oslavit nový rok a se svátky se zase na nějakou dobu rozloučíme.

Čerpali jsme z boredpanda.com

Reklama