in

Bude nová královna Tiktoku? Už se blíží k hranici 100 milionů sledujících!

instagram.com pixabay.com
Reklama

Platformu TikTok zná určitě každý z nás. Je to přesně ta mobilní aplikace, ve které dokážeme ztratit hodiny a hodiny času a přitom nevědět, jak se to vůbec mohlo stát. A jak to tak bývá, každá taková sociální síť má i své hlavní hvězdy. V případě TikToku je to nyní Khaby Lame, ale na jak dlouho?

Vzpomínáte si na počátky slávy Khabyho? Mladého sarkastického vtipálka, který vždy dokázal udělat parodii snad na jakoukoli možnou situaci? Samozřejmě, nejraději měl a stále má parodování lidí, kteří naprosto jednoduchý problém vyřeší snad tím nejsložitějším způsobem. Možná právě díky jeho jednoduchosti humoru a videí, kdy mnohdy nemusí říci ani slovo, si získal neuvěřitelných 152,4 milionů sledujících. Bude mu to však stačit?

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Khaby Lame (@khaby00)

Když se tehdy Khaby Lame proslavil natolik, že byl prohlášen za právoplatného krále TikToku, sesadil z první příčky Charli D’Amelio. Ta je nyní na druhém místě s neuvěřitelnými 148,8 miliony sledujících. A koho máme na třetím místě?

Na třetím místě je právě ona obávaná osoba, která se velmi rychle blíží k magické hranici 100 milionů fanoušků, a která možná brzy i pozmění stávající TikTok trojici.

@bellapoarchwhy do I always slay the last one😂💖♬ INFERNO – Sub Urban & Bella Poarch

Jedná se o roztomilou mladou americkou zpěvačku a influencerku Bellu Poarch, která se na TikToku nejvíce proslavila videem “M to the B”. Bella má sice k dnešnímu dni prozatím “jen” 92,4 milionu sledujících, avšak tohle číslo dokázala získat poměrně rychle. Navíc v průměru má u svých videí nejvíce To se mi líbí z celé trojice. A proto, i když je zatím na třetím místě, můžeme očekávat, že se to brzy změní.

@bellapoarch To the 🐝 🐝 🐝 #fyp ♬ M to the B – Millie B

Jsme celkem zvědaví, jak bude pořadí těchto 3 vypadat třeba za měsíc. Upřímně si však myslíme, že Khabyho jen tak nikdo nesesadí. Na to jsou jeho videa až moc oblíbená a vtipná. Nebo alespoň u nás vede na plné čáře. A koho z těchto 3 máte nejraději vy?

Tématem jsme se inspirovali z lajk.iprima.cz

Reklama