in

Tiktok tanec na střeše kamionu? Skončil smrtí!

facebook.com
Reklama

TikTok bez pochyby zná každý z nás. Někdo se na této platformě pohybuje proto, že tu je neustále na co se dívat a stává se tak konzumentem. A někoho jednoduše baví videa natáčet a stává se tak tvůrcem. A o jednom tvůrci, který se nechal svým koníčkem bohužel velmi unést, si dnes povíme…

Jak všichni víme, TikTok trendy nejsou vždy tak úplně v pohodě. Koneckonců, existuje na toto téma již spoustu článků, kdy někdo při tvorbě kontentu zemřel. Nejčastěji se jednalo o uškrcení, popáleniny, pád z výšky a tak dále… A bohužel ani muž, o kterém je dnešní článek, není výjimkou.

Stalo se to v Americe, kdy 25 letý muž vylezl bez vědomí řidiče na střechu kamionu a začal tancovat jeden z TikTok tanečků. Bohužel pro něj, kamion projížděl pod mostem, kterého si muž včas nevšiml a tak do něj narazil a spadl. Díky tomu utrpěl velmi vážná zranění, kterým nakonec podlehl.

Je velmi smutné, že si někteří lidé neuvědomují, jak může být jejich snaha “udělat něco virálního” velmi nebezpečná. Proto vás všechny prosíme, než se rozhodnete pro nějaký podobně šílený kousek, zeptejte se sami sebe: “Stojí mi to za to?”

Tématem jsme se inspirovali z lajk.iprima.cz

Reklama