in

Playboy: Na titulní stránce se objevila těhotná Olga Lounová!

instagram.com instagram.com
Reklama

Na tom, že modelka pózuje pro pánský časopis Playboy, by nebylo nic divného. Poprvé za celou historii časopisu se však modelka svlékla, aby ukázala nejen svou krásnou postavu, ale také těhotenské bříško. Ačkoliv v zahraničí je to v podstatě normální a občas se takto nějaká žena s bříškem v časopisech pro pány objeví, v Česku je to nyní poprvé v historii. A jak jste již v názvu správně přečetli, je to Olga Lounová. Své křivky má vystavené dokonce na titulní stránce!

Říká se, že těhotenství je nejkrásnější období života ženy. Rozhodně ne každá žena by s tímto výrokem souhlasila. Vždyť všechny ty kila nahoře, opuchlé nohy, nespavost, nevolnost, náladovost… to nezní jako nejkrásnější období života. Těhotenské fotky jsou většinou zasněné, decentní a tak trochu nudné. Olga Lounová však ukazuje, že i těhotná žena může být krásná a sexy.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Olga Lounová (@olgalounova)

„Pózovat na titulní straně Playboy magazínu je pro mě ctí. Jsem hrdá na to, že jsem první ženou v České republice, která v těhotenství pózovala. Pro ženu je to nádherné období a jsem ráda, že se o ten krásný dar mohu podělit se čtenáři,“ řekla k focení Olga.

Snímky vznikly během jednoho dne pod rukou zkušené fotografky Anny Koniaevy, která je sama čerstvou maminkou. Během focení se střídaly deštivé přeháňky a sluníčko, takže to holky rozhodně neměly jednoduché. Nakonec se vše povedlo a snímky dostaly zasloužený podtitul Smyslná, těhotná a stále sexy.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Olga Lounová (@olgalounova)

Olga je se snímky moc spokojená. Věří, že by mohly oslovit nejednoho čtenáře a být pro něj inspirací, že i žena v pokročilém stádiu těhotenství může být zachycena tak, aby byl zachován její sex-appeal.

Co myslíte vy? Líbí se vám Olga na fotografiích? Pokud ano, časopis si brzy můžete zakoupit a zhodnotit tak úplně všechny.

Čerpali jsme z blesk.cz, super.cz

Reklama