in

Praha: rituální tanec polonahé ženy kolem hořící houpačky na hřišti!

pixabay.com
Reklama

Velice kuriózní výjezd zažila v úterý ráno městská policie na Praze 9. Vyjeli kvůli hlášenému otevřenému ohni na dětském hřišti. Na místě našli ženu jen v kalhotkách tančící kolem zapálené houpačky. Kdyby byla oblečená, tak pochopíme, že se chtěla ohřát, ale takhle? Zda se jednalo o pomatení smyslů či vlivu návykových látek nebo dokonce rituální tanec, jsme se bohužel nedozvěděli. I strážníci však na svém Instagramovém účtu zavtipkovali o tom, že si připadali jako v populární hře či seriálu Zaklínač.

Přesto, že to z počátku vypadalo jako obyčejný výjezd k otevřenému ohni, jakmile strážníci dorazili na místo, nestačili se divit. Kolem plamenů, které šlehaly skrze kruhovou síťovanou houpačku, si jen tak tančila polonahá žena. Vše se odehrálo na dětském hřišti v Šestajovické ulici.

„Kolem hořící houpačky zde tancovala polonahá žena. Hlídce se podařilo dotyčnou přesvědčit, aby se oblékla, oheň byl však nad jejich síly, a tak bylo přivoláno vozidlo hasičského záchranného sboru,“ uvedla mluvčí policie Irena Seifertová.

Strážníci po identifikaci ženy zjistili, že je jí třiatřicet let. Jelikož je podezřelá ze spáchání trestného činu, byla předána státní policii. Celá situace byla tak bizardní, že jim připadalo jakoby se ocitli ve fantasy seriálu. Připomínalo jim to čarodějnický rituál.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Městská policie Praha (@mp_praha)

“Strážníci celé místo prohledali, ale rituál byl zřejmě včas přerušen, protože nebyla nalezena žádná další temná nebo magická bytost. Pro dnešek žádný groš pro Geralta na Praze 9,” uvedli vtipně na svém Instagramovém profilu městští policisté.

Podobný okultní případ se stal před dvěma lety v Brně. Neprobíhal zde sice žádný tanec, ale na pamětním kříži v Brně-Malenovicích se jednou v noci objevila nabodnutá kozí hlava. Památník byl taktéž omotán střevy a vnitřnostmi z blíže neidentifikovaného zvířete.

A co vy? Setkali jste se již někdy s něčím podobným ve svém okolí? Jak jste reagovali?

Čerpali jsme z refresher.cz, prazsky.denik.cz

Reklama