in

Filip Grznár a jeho výroky o válce. Hrozí mu vězení?

instagram.com instagram.com
Reklama

Známý český profesionální kulturista, YouTuber a zápasník MMA Filip Grznár je v České republice známý jako velice kontroverzní osoba. Dostal se díky tomu do podvědomí nejen lidem, kteří se věnují kulturistice. Dnes se na něj zaměříme.

Není se čemu divit. Tento člověk se objevil na televizních obrazovkách už v roce 2017. Zde tvrdil: ,,Pan Babiš by si zasloužil kulku do hlavy.” Poté, opět v roce 2017, veřejně schvaloval vraždu romského řidiče a následné vyhrožoval vyvraždění Romům. Před dvěma dny se opět dostal na světlo veřejnosti, protože se vyjadřoval o válce.

Jeho výrok: “Má to jednu velkou výhodu. Ve válce neexistuje právo. Ve válce můžeš páchat trestnou činnost jako vzteklej, což se mně líbí, to je sen. A přežijou jen ti nejsilnější. Prostě chci, aby v České republice byla válka, prostě chci, ať to Rusko nebo kdokoli jiný přijde na nás…” je v dnešní situaci velice nevhodný.

Díky svým slovům je nyní vyšetřován policií. Policie jej podezřívá, že by se mohl dopustit trestného činu, popírání, schvalování a ospravedlňování genocidy. Mohl by mu hrozit až desetiletý trest. Uvidíme, jak celá skutečnosti dopadne…

Podle nás je celý jeho přístup k dnešní nemilé světové situace opravdu špatný, protože na světě a obzvláště v dnešní pokrokové době, má panovat mír a ne válka. A co si o tom myslíte vy?

Reklama