in

Tři ženy v jednom vztahu! Jak vypadá takové netradiční soužití?

tiktok.com
Reklama

Láska znamená pro každého z nás něco jiného a obzvláště v dnešní době, kdy je možné naprosto cokoli. Existují lidé, kteří mají svatbu s různými předměty, zvířaty nebo místy. Pokud však zůstaneme v říši lidí, čím dál tím častější je tzv. polyamorie. A na jeden takový zajímavý vztah, se podíváme dnes.

Mít vztah s více lidmi zároveň už není nic, co by bylo bráno za podvádění. Pokud tedy o sobě všichni zúčastnění vědí,.. samozřejmě. To znamená, že pokud se jedná o vědomý vztah ve více než dvou lidech, nazýváme jej polyamorním vztahem. Přesně sem bychom tak mohli zařadit například typický mužský sen “mít 7 žen – na každý den jednu”. Avšak co takový vztah pouze tří žen?

@amourdetrois Excited to see what 2023 brings 😌 #KAYKissCountdown #throuple #lgbt #fyp ♬ Every Kind Of Way – H.E.R.

V dnešním článku se zaměříme na tři ženy – Kenzie, Legacy a Amber, které tvoří nerozlučné zamilované trio. Ne vždy tomu však tak bylo. Nejdříve spolu chodili Kenzie s Legacy, a Amber poznali až později díky seznamovací aplikaci Bumble BFF. Zprvu se s Amber jen přátelili, ale později zjistili, že je mezi nimi něco více než jen přátelství.

@amourdetrois && dogs that have no chill #letseat #throuple #lgbt #relationshipgoals #fyp ♬ Pretty Boy Swag – Soulja Boy

Nakonec to tedy dopadlo tak, že spolu plánují společnou budoucnost, hledají bydlení a plánují děti. Každá z nich by totiž chtěla porodit jedno. O jejich zajímavém osudu byl dokonce natočen i díl pořadu na youtube “Love Don’t Judge”.

A co si myslíte vy, dámy a pánové, o polyamorních vztazích? Věříte, že se může milovat více lidí navzájem nebo jaký jiný k tomu máte postoj vy? Ať už je to jakkoli, přejeme holkám do společného života hodně štěstí a lásky.

Tématem jsme se inspirovali na lajk.iprima.cz

Reklama