in

Lhář roku? Muž zplodil více než 550 dětí!

pixabay.com
Reklama

Jak to tak v Česku průměrně bývá, většinou má každý z nás jednoho, nanejvýš dva sourozence. V roce 2022 dokonce klesl průměrný počet dětí narozených jedné matce na 1,66. Avšak zajímali jste se někdy o průměr dětí zplozených muži? Po dnešním rekordu zřejmě budete!

V Nizozemí došlo k opravdu nevšednímu incidentu. Právě zde totiž žije jistý Jonathan M., který nerespektoval zákony spjaté s darováním spermií. A co z takového problému vyplývá? To že nyní je otcem 550 až 600 dětí!

Dámy a pánové, čtete dobře. I když mají dárci spermatu v Nizozemí jasně daná pravidla, díky čemuž nemohou zplodit více než 25 dětí se 12 matkami, Jonathan se rozhodl lhát a chodil darovat svůj biologický materiál po dobu neuvěřitelných 16 let! A právě díky tomu má odhadem již tolik dětí.

A co z toho pro Jonathana plyne? Prozatím mu tamní soud udělil zákaz dalšího darování spermatu a pokud by jej náhodou opět porušil, hrozí mu pokuta ve výši 100 000 euro, což je téměř 2,36 milionů korun.

No nezní to naprosto šíleně? Nevíme jak vy, ale my jeho snahu zplodit tolik dětí zřejmě nechápeme. Kdo by toužil po tak velké “rodině”, když se s dětmi stejně nevídáte? Nebo mu šlo snad jen o peníze? Co si o tom myslíte vy?

Tématem jsme se inspirovali na ladbible.com

Reklama