in

A je maminkou! Penny z Teorie velkého třesku porodila.

instagram.com
Reklama

Před 6 měsíci jsme Vás informovali o tom, že herečka Kaley Cuoco čeká se svým přítelem miminko. Herečku můžete znát především ze seriálu Teorie velkého třesku, kde mladou herečku Penny. Tentokrát přicházíme s informací, že Kaley má konečně za sebou porod a své miminko ukázala i na sociálních sítích. Článek o těhotenství si můžete přečíst zde.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

Slavná herečka má svoje první miminko se svým partnerem Tommym Pelphreym. Od oznámení těhotenství zaplnily její sociální sítě fotky s těhotenským bříškem, které Kaley rozhodně neschovávala. Během těhotenství také oslavila své třicáté sedmé narozeniny.

Čekala je také během těhotenství velkolepá oslava k početí miminka, ke které Kaley napsala poděkování všem svým přátelům, se kterými mohli tento vzácný okamžik oslavit. “V noci jsme oslavili našeho budoucího jednorožce obklopeného neuvěřitelnými přáteli, rodinou a zvířaty v tom nejkouzelnějším prostředí…děkujeme velmi speciální skupině lidí, kteří z toho udělali noc, kterou si budeme všichni pamatovat po zbytek našich životů.” uvedla na svém Instagramovém profilu Kaley.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

Kaley nakonec miminko porodila 30.3. 2023. Na svém Instagramovém profilu oznámila narození o tři dny později. K oznámení přiložila spoustu fotek. Kaley a Tommymu se tedy narodila krásná holčička se zajímavým jménem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

“Představujeme vám, Matildu Carmine Richie Pelphrey, nové světlo našich životů! Jsme nesmírně šťastní a vděční za tento malý zázrak 💓 Děkujeme lékařům, sestřičkám, rodině a přátelům, kteří nám v posledních dnech nesmírně pomohli.” uvedla mimo jiné na svém Instagramovém profilu Kaley a tím také celému světu oznámila narození své dcerky.

Reklama