in

Kouzelník napadený žárlivým manželem! Co dělal s jeho ženou?

tiktok.com
Reklama

Dámy a pánové, byli jste už někdy na nějakém kouzelnickém představení? Pokud ano, tak si určitě z nezapomenutelného zážitku odnášíte i vzpomínku na to, jak si kouzelník hledal v publiku nějakého toho dobrovolníka, aby mohl všem ukázat své neomezené magické schopnosti. V dnešním článku však na podobné vystoupení chudák kouzelník doplatil…

Na výletní lodi Royal Caribbean’s Quantum bylo na začátku března o zábavu postaráno. Došlo tu totiž k incidentu, který se vidí spíše jen v amerických romantických komediích. Nešlo tu totiž o nic jiného, než o žárlivost pod kapkou kouzla a to doslova!

Během plavby totiž měli výletníci tu možnost navštívit kouzelnickou show Australského kouzelníka Bena Murphyho, ze které se v jeden okamžik stala menší ochutnávka rugby. Však se podívejte sami:

@thebenmurphy_ My assault onboard. Entertainment, comedy, and magic are NOT contact sports. This guest should not have been allowed to enjoy the rest of his cruise. #assault #magician #magic #comedianattacked #violence #cruiseship #cruise #magic #comedian #comedy #domesticviolence #insecure #toxicmasculinity #justice ♬ original sound – The Ben Murphy

Jak to tak při kouzelnických show bývá, k jednomu z triků bylo zapotřebí vytáhnout z publika dobrovolníka. V tomto případě se jednalo o ženu, která však v hledišti skrývala svého extra žárlivého partnera.

Během triku, při kterém svírala žena i kouzelník v ústech karty a dělily je od sebe doslova milimetry, to žárlivý muž nevydržel, doslova vyskočil na pódium a srazil k zemi šokovaného kouzelníka.

@thebenmurphy_ Part 2 Entertainment, comedy, and magic are NOT contact sports. T #assault #magician #magic #comedianattacked #violence #cruiseship #cruise #magic #comedian #comedy #domesticviolence #insecure #toxicmasculinity ♬ original sound – The Ben Murphy

A jak to celé dopadlo? Žena se snažila svého partnera uklidnit. Ten si posbíral svých pár věcí v sále a začal odcházet za zvuku vypískání od ostatních diváků. Samotné záběry z oné situace pak sám kouzelník sdílel na sociálních sítích. A jak byste reagovali vy, kdybyste viděli vašeho partnera/partnerku na pódiu v tak těsné blízkosti jiného člověka?

Tématem jsme se inspirovali na ladbible.com

Reklama