in

Nejbizarnější zápas tří zápasníků Clash Of The Stars má svého vítěze! Maxgreenovi fandila celá hala.

Deathmatch
instagram.com
Reklama

Bizarnost v Clash of the Stars nezná meze. Tentokrát se v ringu utkali hned tři zápasníci, každý proti každému. Spojenectví na začátku vyřadilo Matouše Kalubu a ačkoliv měl Maxgreen velké ambice, nakonec podlehl na ground and pound. Vítězem se tak stal Kluk s kamením.

Ten nejbizarnější zápas, který jsme na čtvrtém galavečeru sobotního večera mohli vidět byl rozhodně zápas tří bojovníků. Utkali se proti sobě tří velice známé tváře – Kluk s Kamením, Matouš KalubaMaxgreen. Formát to byl opravdu nevídaný, protože byli všichni tři proti sobě a zápas nesl název “deathmatch”.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Clash of the Stars (@clashofthestars)

Vítězem tohoto bizarního zápasu byl nečekaně Ondřej Untermuller neboli Kluk s Kamením a připsal si tak první výhru pod organizací Clash of the Stars. Vyhrál na ground and pound v druhém kole, kdy ukončil posledního ze dvou soupeřů. Největší fanouškovskou základnu měl dle křiku z venku ringu rozhodně Maxgreen.

Zápas se od začátku vyvíjel ve zvláštním duchu a začátečního nefér souboje 2 proti 1. Bohužel pro Matouše byl ten jeden právě on, který pochopitelně proti dvěma zápasníkům moc neudělal a vypadl tedy jako první. Kluk s Kamením si pak s přehledem poradil s Maxgreenem a zvedl vítězný pohár.

Inspirovali jsme se z: lajk.iprima.cz

Reklama