in

Laduška a její plastika! Jak se vám líbí její nová prsa?

instagram.com instagram.com
Reklama

Jak už to tak v dnešním “bezchybném” svět bývá, každý se snaží vypadat dokonale a na internetu to platí dvojnásob. Proto se ani není čemu divit, že se influenceři různě vylepšují a chodí na všemožné zákroky typu nastřelení vlasů, nová modelace zubů nebo různé plastické operace, jako v případě dam například zvětšení prsou. A přesně u tohoto tématu dnes zůstaneme.

Mladá česká influencerka Lada H. známá spíše pod zdrobnělinou Laduška, kterou jsme mohli vidět v reality show Like Haf nebo Like House, dala o sobě opět vědět. Celé to začalo již 16. února tohoto roku, kdy na svém Instagramu zveřejnila fotku, ze které bylo jasně vidět, že podstoupila plastickou operaci prsu.

“Tak už to mám za sebou, cítím se skvěle bolest 2/10 teď už úplně v pohodě. Nemohla jsem si vybrat lepší kliniku @abclinic_cz. Ještě jednou dekuji hlavě panu doktorovi @matejpatzelt #augumentation,” napsala.

I když za tento příspěvek dostala hodně negativních komentářů a nebyla úplně všemi svými fanoušky pochopena, nenechala se odradit a po 14 dnech rekonvalescence se rozhodla veřejně pochlubit s výsledkem. Jste zvědaví?

“Jen si sem odložím pár fotek z @abclinic_cz,” napsala provokativně a pozitivní komentáře se jen linuly.

Tak co říkáte na výsledek? Vypadá podle vás nyní lépe nebo se to k ní moc nehodí? Jelikož je léto i plavková sezóna za rohem, tak věříme, že budeme mít na jejím Instagramu ještě hodně příležitostí k posouzení. 

Tématem jsme se inspirovali na lajk.iprima.cz a extra.cz

Reklama