in

Bonbóny pro intimní partie? Jedna z Kardashianek má nový produkt!

instagram.com instagram.com
Reklama

Dámy,.. určitě si pamatujete na ty všemožné vtipy, které o dámském klíně kolují. Ať už jde o chuť či vůni, díky těmto posměškům se často cítí ženy nejisté a mají potřebu vymýšlet všemožné způsoby, jak to udělat, aby tam dole voněly. Jedna z Kardashianek se tomuto tématu věnovala a dokonce i přišla s produktem! Za ten však nyní schytává nemalé množství kritiky.

Jak všichni víme, každý člen z rodiny Kardashian je doslova zrozen pro obchod. Slavné ženy z tohoto rodu tak mají podniky zabývající se například oblečením, spodním prádlem, kosmetikou a v případě Kourtney i vitamíny a netradičními bonbóny pro intimní partie! Ano slyšíte dobře.

Kourtney Kardashian přišla s novým produktem, za který ji společnost vůbec nešetřila a doktoři už vůbec ne. Jedná se totiž o bonbóny pro vagínu, díky kterým budou ženské intimní partie vonět a chutnat po ananasu.

“Vyrovnání vaší vaginální mikroflóry a pH je klíčem k udržení zdravého vaginálního mikrobiomu. Lemme Purr obsahuje klinicky studovaná probiotika SNZ-1969™ (1 miliarda CFU na porci), 100 mg skutečného ananasu a antioxidační vitamín C pro podporu vaginálního mikrobiomu a zdravé hladiny pH,” popisuje Kourtney v jendom z Instagramových příspěvků svůj produkt.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený lemme (@lemme)

I když však popis bonbonů zní lákavě, v pořádku a vlastně i naprosto zdravě, mnoho lékařů a konkrétně gynekologů s tím absolutně nesouhlasí. Ženské přirození je samočistící a má svoji charakteristickou vůni a chuť z určitých důvodů. Vonět a chutnat po ananasu rozhodně není v pořádku.

Dámy, pokud trpíte nějakou nepohodou ve svých intimních partiích, pociťujete nepříjemný výtok, zápach či cokoli jiného, rozhodně raději navštivte svého gynekologa. Žádné podobné produkty vám při řešení problému nepomohou

A co říkáte vy na celou její myšlenku okolo bonbónů pro vagínu?

Tématem jsme se inspiroval na lajk.iprima.cz

Reklama