in ,

Video: Největší faily při stříhání vlasů? Podívejte se na ty překvapené výrazy!

facebook.com
Reklama

Ať už se člověk nachází v jakékoli fázi svého života, o vlasy se prostě musíme starat pořád. Někdo chodí ke kadeřnici či holiči, jiní se stříhají doma sami a některým se dokonce stává, že si vytvoří nový účes tak nějak nedobrovolně nebo nechtěně. Jak? Na to se spolu podíváme dnes ve videu.

Určitě znáte ze sociálních sítí ten typ videí, nad kterými jste schopni strávit třeba i hodinu, protože vás dokáží pobavit a vy nedokážete nic jiného, než si pouštět další a další takovéto kompilace. Konkrétně ta dnešní je hlavně o náhodných a nedobrovolných úpravách vzhledu a to konkrétně vlasů.

I když se říká, že cizímu neštěstí by se člověk smát neměl, dnes to bude opravdu těžké. Uvidíte tu všehochuť naprosto všeho. Od nepovedeného stříhání, nešťastných náhod s holícím strojkem a problémů při barvení, až po hořící vlasy. Jste připraveni?

Nevíme jak vám, ale nám je dnešních smolařů poněkud líto. I když jsme se upřímně zasmáli tak, jak už dlouho ne, rozhodně bychom se nechtěli vyskytnout v jejich kůži. Nebo vám se snad někdy něco podobného stalo? Pokud ano, neváhejte se o tom s námi podělit!

Tématem jsme se inspirovali na facebook.com

Reklama