in

Neustálý růst prsou kvůli nemoci? Tato žena o tom ví své!

tiktok.com
Reklama

Na světě neexistuje snad žádná žena, která by byla stoprocentně spokojena se svým poprsím. Pokud bychom se měli zaměřit čistě jen na přírodní kousky, vždy se dotyčným ženám něco nelíbí, nejčastěji jejich velikost. Mít však velká prsa od přírody není výhra. Obzvláště, když jejich růst nelze zastavit!

Jmenuje se Pamelia, je jí 27 let, pochází z Austrálie a trpí velmi vzácnou a nevídanou nemocí, při které ji neustále rostou prsa. Nejedná se však o žádný pomalý růst. Za pouhý rok se jí totiž zvětšily i neskutečná 4 čísla!

@misspamelia Send help, my back hurts #fyp #fakebody ♬ оригинальный звук – Аленка

Gigantomastie. Takto se jmenuje nemoc, která Pameliu postihla a poněkud jí zkomplikovala život. Doslova nekontrolovatelný růst prsou jí způsobuje nejen bolesti zad, ale i problémy psychického rázu. Přestátá se jí díky tomu její postava líbit, což jí nutí spíše zůstávat doma, než chodit mezi lidi.

Možná si řeknete, proč si je vlastně nenechá operativně zmenšit? Protože ji narostou nazpět! Beze srandy. Existuje zde pro to velká šance. Konkrétně za poslední rok se jí poprsí zvětšilo ze 100 centimetrů na neskutečných 130 centimetrů!

@misspameliaWhat do you prefer?

♬ original sound – lesley gonzalez 💞

Věříme, že pánové by podobnou nemoc do jisté míry ocenili i u své partnerky, ale sami musíte uznat, že v jistém bodě by bylo nejlepší, aby se růst prsou zastavil. Přeci jen z toho pak plynou různé zdravotní problémy a to na spokojenosti ženy nepřidá, i když by měla ty největší přírodní prsa na planetě. 

A co vy, dámy? Chtěli byste snad mít tuto nemoc? 

Tématem jsme se inspirovali na tn.nova.cz

Reklama