in

Je alergická téměř na vše,… Kolik věcí může, by spočítal i prvnáček!

instagram.com instagram.com
Reklama

Když byste se měli zamyslet and tím, kolem čeho se váš život točí, určitě se shodneme na tom, že mimo školu/práci a koníčky/povinnosti všichni řešíme jídlo. Co dobrého budeme jíst, jestli si něco uvaříme nebo snad objednáme? Však to všichni známe. Co kdybychom vám ale řekli, že byste nemohli jíst skoro nic?

Dámy a pánové, jak vám zajisté došlo z nadpisu dnešního článku, budeme se bavit o ženě, která to má s jídlem více než je těžké. Je totiž alergická na naprosto všechno možné jídlo, s výjimkou pár potravin, které by hravě spočítal kdejaký prvňáček. Může jich totiž jen 9!

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jenna Gestetner (@jennaxhealth)

Jmenuje se Jenna G., bydlí v Los Angeles a je jí teprve 20 let. Musí se však potýkat se zdravotním problémem jménem MCAS. Jde o syndrom aktivace žírných buněk, kdy dochází k silným alergickým reakcím. Může tak dojít například jen k obyčejné kopřivce nebo otokům, ale také ke snížení krevního tlaku, těžkému průjmu či problémy s dýcháním.

Prozatím během svého života tak zjistila, že může jíst krůtí maso, rybu mahi-mahi, cuketu, okurku, zelené fazole, limetky, olivový olej, sůl a různé glukózové doplňky stravy. No není to opravdu hodně omezený jídelníček?

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jenna Gestetner (@jennaxhealth)

Upřímně jí její stav absolutně nezávidíme,… Představa, že bychom si jednou za čas nemohli objednat pizzu, zajít si jen tak do restaurace nebo si dát u okénka to chutné, i když nezdravé občerstvení, byli bychom opravdu nešťastní. A co vy? Dokážete si takový život představit?

Tématem jsme se inspirovali na lajk.iprima.cz

Reklama