in

Postupná proměna v ďábla: Brazilce stála už přes 1,3 milionů korun.

instagram.com instagram.com
Reklama

Každý máme nějakého koníčka, zálibu, oblíbený sport, závislost. Brazilec Renie Diniz Silva je už ale tak trochu na jiném levelu. Posledních čtrnáct let se postupně přeměňuje ve “skutečného ďábla”. Zní to trochu nadpřirozeně, ale jde pouze o vzhled a občas nějaké to sebemučení. Přitom to začalo velmi nevinně ve chvíli, kdy si nechal udělat své první tetování. Nyní má potetovanou většinu své kůže a to celých sedmdesát procent. Ale není to jediná úprava, kterou tento muž má.

Renie Diniz se po svém prvním tetování stal závislým, ostatně jeho tělo tomu odpovídá. Tím to však neskončilo, ale spíše začalo. Postupně se začal předělávat i jinak. Na svém těle má osmatřicetiletý muž nejrůznější implantáty přímo pod kůží. Bolest si ale způsobuje schválně i jinak. Třeba si zapíchne háky do kůže na zádech a pak se na nich houpe.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Renie Diniz (@reniediniz)

Své zálibě v úpravách těla se věnuje již čtrnáct let a během této doby za sebe utratil v přepočtu přes 1,3 milionu korun. Dalším vylepšovákem jeho těla jsou například dva transdermální implantáty přímo na jeho čele. Jedna jejich část je pod kůží a druhá je venku. A jak už asi tušíte správně, slouží k tomu, aby si na ně mohl namontovat třeba rohy nebo něco jiného co zrovna chce. Jazyk má rozřezaný na dvě půlky, v uších obří roztahováky, na čele nad nosem tři rohy pod kůží…

Reakce na jeho vzhled jsou různé. Vyznavačům tetování a různých piercingů se to líbí. Pak je tady ale druhá skupina lidí, kteří jeho úpravy nechápou. Komentáře jeho vzhledu mu v mnohých případech doporučují se někde zavřít a vůbec nechodit mezi lidi. S kladnou odezvou se nesetkal ani u své rodiny. Nejvíce ho kritizuje otec.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Renie Diniz (@reniediniz)

Když byl na dovolené v Argentině tak lidé mu říkali, že kvůli tomu jak vypadá, půjde do pekla. Silva si navíc stěžuje, že mu “náboženští fanatici” zakázali vstup do kostela. Navíc je už dvojnásobným otcem a jeho fotky s dcerkou působí tak nějak zvláštně. Jeho děti se ho nebojí, ale kolik si domů budou vodit kamarádů, už tak jisté není…

Co myslíte vy? Je jeho vzhled problém pro vstup do kostela? Podstoupili byste někdy nějakou podobnou úpravu?

Čerpali jsme ze super.cz

Reklama