in

Hady už nemačká! Vzhled Jany z Výměny manželek po šesti letech.

youtube.com
Reklama

Dneska čtyřicetiletá Jane R. se jednou hláškou jednoznačně zapsala do povědomí všech, kteří Výměnu manželek sledují, ale také těch ostatních. Díl byl odvysílán v roce 2017. Od té doby se Jana změnila k lepšímu. Hlavně vzhledem ale také chováním. Nicméně hláška: „Mačkáš mi hada, debile!“ už jí zřejmě zůstane. V Česku tak nějak zlidověla a mnoho lidí jí dodnes ve vtipu používá.

Kontroverzní Jana byla velkou milovnicí hadů a jednoho si dokonce vzala s sebou do náhradní rodiny. Jana se proslavila před šesti lety. Ve Výměně manželek to vypadalo, že má hady raději než své děti a na konci se také dost pohádala jak s náhradní manželkou, tak se svým manželem. To je mu tenkrát vytkla, že jí mačká hada.

Pár Jana a její tehdejší přítel Roman se po deseti dnech při společném setkání u stolu drsně rozešli a díl byl jeden z nejvíce vyhrocených od roku 2005. Nadávky se jen hrnuly nejen na ně mezi sebou ale také na náhradní manželku. Jana ji tehdy nazývala velmi ostře. Ukázalo se, že Jana i Roman měli problémy s drogami a alkoholem.

„To, že již během výměny fetovala a lajny na stole byly častěji než jídlo a já musel do práce jen na půl směny, abych byl raději s dětmi doma… Tohle povídání vynechám,“ svěřil se eXtra.cz po show Tomáš, se kterým Jana žila deset dní v domácnosti. „Myslím, že by se měla více věnovat svým dětem, protože to zatím nedělá. Vytvořit děti za účelem občanství a vyšších sociálních dávek v Německu dovede každý a může být ráda, že jí její exmanžel platí alimenty na obě děti,“ nebral si servítky v roce 2017 náhradní manžel.

Blondýnka, která vypadala, že pro ránu nejde daleko se za ty roky změnila k nepoznání. Zamakala na sobě a dnes byste ji už možná ani nepoznali. Etapu Výměny manželek a celého toho špatného období by nejraději nechala zmizet. Stáhla se na čas ze sociálních sítí. Nyní bydlí v Německu a vychovává své dvě dcery. Celkově se změnila k nepoznání. Posuďte sami.

Lidé ji novou vizáž na Facebooku komentovali. Někteří žasli nad proměnou, jiní nechtěli uvěřit, že je to skutečně ona. Odepsala jim, že ano, že je to ona. Žije teď poklidným životem. Pokud je to opravdu tak, jsme za to jen rádi. Divoký život a nezodpovědnost má již snad za sebou.

Čerpali jsme z vip.star.cz

Reklama