in

Příběh Jany (24): Na mateřské si vydělávám nádherné peníze. Kamarádky mě za to nenávidí.

pixabay.com
Reklama

Jana je mladá maminka na mateřské dovolené, která se ocitla v menší finanční nouzi. Rozhodla se, že bude muset vymyslet nějaký způsob, kterým by si při mateřské dovolené mohla přivydělávat a ideálně bez nějaké větší námahy kvůli dítěti. Napadla ji skvělá myšlenka, která se již v začátcích těšila velkému úspěchu a finanční odměna na sebe nenechala dlouho čekat. Její kamarádky pro to ale neměly pochopení.

Neškodný nápad.

Nečekané mateřství se na mojí finanční stránce celkem dost podepsalo. Nebyla jsem v takové finanční stabilitě, jaké bych si přála být, ale zároveň jsem nedokázala jít na potrat naprosto zdravého dítěte. Začala jsme proto přemýšlet, jak z této nemilé situace ven a při projíždění sociálních sítích mi byl doslova vnuknut nápad.

Pomalu každý třetí příspěvek, ať už na Facebooku nebo Instagramu, měl něco společného s Onlyfans, prodáváním fotek a vyděláváním pěkných peněz. První jsem se tomuto nápadu jen pousmála a odsunula jej do pozadí své mysli. Večer mi to ale nedalo spát.

Odpoledne s kamarádkami.

Mám pár úžasných kamarádek, se kterými se pravidelně scházíme. Rozhodla jsem se proto, že když jsme spolu k sobě tak otevřené, že se jim svěřím se svým nápadem a poslechnu si jejich názory. “Ty chceš být internetová c*ura? Jak tě to jen mohlo napadnout, takto se prodávat? Budeš mít s bídou na zakoupení plenek,..” opřeli se do mě a já jen nevěřícně koukala. Slíbila jsem jim, že to byl jen neškodný nápad a o nic vážného nejde.

Ještě toho večera jsem se ale rozhodla. Založila jsem si profil a váhala, jakým stylem své tvorby se vydám. Všude byly samé krásky, umělé modelky nebo účtu zaměřené konkrétně na nějakou úchylku. Mateřství a těhotenství přece taky může někoho vzrušovat, ne?

Fotky, fotky, fotky.

Skočila jsem do toho rovnou po hlavě a nelituji toho. Nešlo o žádné přetvařování nebo nakrucování se, aby nebylo poznat, že jsem matkou. Ba naopak jsem ze svého mateřství udělala přednost a vyplatilo se!

Hned během prvního týdne jsem měla pár stovek sledujících a v následujícím měsíci už šlo o tisíce. Plnila jsem mužům skrze fotky jejich přání, s některými jsem si i psala a první výplata byla více než jen pěkná.

pixabay.com

Závist?

I když jsem ze svého úspěchu měla velkou radost, rozhodla jsem se chvíli počkat, než to sdělím někomu dalšímu. Po dvou měsících si ale moje kamarádky začaly všímat, že si žiji o něco lépe a začaly se ptát.

Pozvala jsem je všechny k sobě na kávu, abych jim o svém tajemství řekla a mohli jsme to probrat. O pár minut později jsem toho však začala litovat… I když viděly, jak se díky této aktivitě mám dobře, názor na to i tak nezměnily,.. Vlastně to bylo ještě o něco horší, protože věděly, co čeho jsme se pustila a už mě měly za co soudit a pomlouvat.

To je konec?

Už jsou to 3 měsíce, kdy se při odchodu na mě dívaly skrze prsty. Od té doby nejsme vůbec v kontaktu. Jako bych pro ně přestala existovat.

I když mám výplaty stále pěkné, nevím, jestli se mám z těch peněz radovat. Přišla jsem díky tomu o několikaletá přátelství, která mi velmi chybí. A nebo jsem se naopak zbavila falešných kamarádek? Nevím, co si o tom mám myslet.

Reklama