in

Cristiano Ronaldo v Saudské Arábii? Upravují pro něj zákon!

instagram.com instagram.com
Reklama

Jak už bývá zvykem, profesionální hráči fotbalu bývají svými kluby pěkně hýčkáni. V případě Cristiana Ronalda se tak například jedná o roční plat 175 milionů liber (4.771.987.500 Kč) nebo luxusní ubytování v Královském apartmá za 250 000 liber měsíčně (zhruba 6.810.000 Kč). Avšak jak jsme se dozvěděli, konkrétně pro něj i změnili zákon!

O Cristianu Ronaldovi, jednom z nejúspěšnějších fotbalistů, nejvlivnějších lidí světa a nejlépe placeném fotbalistovi planety, jsme naposledy psali včera, když jsme vám oznámili jeho milionový měsíční pobyt s rodinou, který jej v Saudské Arábii čeká. S jeho tamním pobytem ale úzce souvisí i právní “problémy”.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Jak to vypadá, v klubu Al-Nassr FC si jej cení natolik, že pro Ronalda a jeho rodinu zařídili velkou výjimku v zákonech. Konkrétně pro něj doslova neplatí zákon týkajícího se života pod jednou střechou se ženou, se kterou není spojen svazkem manželským.

V Saudské Arábii totiž dodnes platí, že pokud nejste manželé, nesmíte spolu bydlet, což by nastalo právě v případě Ronalda a jeho přítelkyně. Jedná se však o opravdu zastaralý zákon na dnešní dobu a údajně jeho dodržování už ani není nijak extra kontrolováno.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano)

V této situaci se doslova vybízí, aby došlo k úplnému zrušení takového zákona. Nemyslíte si, že by vypadalo poněkud zvláštně, kdyby oficiálně zákony platili jen pro někoho? A jaký máte názor vy na takovéto “staromódní” vyhlášky?

Tématem jsme se inspirovali na lajk.iprima.cz

Reklama