in

Kdy budou premiérové díly oblíbených seriálů?

instagram.com
Reklama

Nemůžete se dočkat nových dílů Vašich oblíbených seriálů? Přinášíme Vám informace, kdy budou odvysílány jejich premiéry. Seriál Ulice vysílá již od 2.1.2023 a již Vám přinášíme aktuální info, na co se můžete v konkrétních dílech těšit. V novém roce se také můžete těšit na novou sérii výměny manželek, a také na pokračování Ordinace v růžové zahradě 2, Specialistů, Odznaku Vysočina nebo Ivety.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ulice (@uliceserial)

Premiérové díly reality show Výměna manželek odstartuje svou již patnáctou sérii. V prvním díle, který již nyní můžete vidět na Voyo účinkuje třicetiletá Petra se dvěma dětmi a vymění si místo s pětatřicetiletou Marianou s jedním dítětem. Jak si poradí extrémně žárlivá Petra z českého paneláku s životem na slovenském venkově? A co temperamentní Mariana v malém bytě se svérázným tatínkem? Premiérové  díly můžeme vidět na TV Nova od 11. ledna.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Televize Nova (@tvnovaofficial)

Ve čtvrtek 19. ledna se na Voyo můžeme těšit na pokračování oblíbeného seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Po vánoční pauze se můžeme těšit na nové neuvěřitelné zápletky. Kdo ze starých známých se do ordinace vrátí a kdo nový přibude? O ději Vás budeme jistě informovat.

V detektivním seriálu Specialisté se můžeme po třech letech dočkat mnoha změn. Například se vrátí herci jako David Prachař, který ztvární roli vyšetřovatele Pavla Vondráčka nebo Zuzana Kajnarová, která představí kapitánku Zuzanu Koutnou. Na tyto i další změny se můžeme těšit začátkem roku.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Specialisté (@specialisteserial)

Na začátku roku se můžeme těšit na premiérové díly druhé série Odznaku Vysočina. Pokračování kriminálního seriálu se bude zabývat více osobními životy postav a celý děj seriálu ovlivní znovu otevření případu Jůlinka. Vyšetřovatel Vašek Kocián, kterého ztvárňuje Patrik Děrgel, projde velkou proměnou. Vyšetřovací tým rozšíří nový kolega s tváří Pavla Řezníčka.

Minisérie Iveta, která vypráví příběh slavné zpěvačky je rozšířen na druhou sérii. Tato série se bude zaměřovat na dobu její největší slávy – devadesátá léta. Na novou řadu minisérie se můžeme těšit na Voyo v první polovině roku 2023.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený ivetaserial (@ivetaserial)

Inspirovali jsme se na nova.cz

Reklama