in

Generál Pavel hrál s Herdynem! Kandidát na prezidenta ví jak zaujmout.

instagram.com instagram.com
Reklama

I když se nemusíte zrovna moc o politiku zajímat, určitě vám neušlo, že nás opět čeká přímá volba prezidenta republiky. Konkrétně se bude konat od pátku 13. ledna do soboty 14. ledna. Není proto divu, že se naši kandidáti snaží získat na svoji stranu co největší počet lidí. Obzvláště generál Pavel se vážně předvedl!

O post prezidenta republiky se uchází celkem devět kandidátů, z čehož se nejvíce mluví o třech, konkrétně o Andreji Babišovi, Danuši Nerudové a Petru Pavlovi. Zatímco  A. Babiš má oblibu spíše u starších lidé a D. Nerudová u těch mladších, generál ve výslužbě Petr Pavel zabodoval snad u všech věkových kategorií. Nejen, že se objevil u Herdyna na streamu, ale dokonce si s ním i zahrál!

Pokud náhodou nevíte, kdo Herdyn je, jedná se o českého komentátora a herního streamera působícího hlavně na platformě Twitch, kde má k dnešními dni 706,2 tisíc sledujících. Najdete jej však i na YouTube, kde má aktuálně 449 tisíc odběratelů a kde máme možnost sledovat nejen jeho herní sestřihy, ale i WOLE Show, jejíž momentálně poslední díl byl opravdu záživný!

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Generál Pavel (@general_pavel)

Na streamu jsme totiž měli tu možnost vidět generála Petra Pavla v poněkud netradičním světle a poznat jej tak i z té druhé méně formální stránky. Během necelé hodiny a půl mu Herdyn pokládal všemožné otázky, které byly formální, neformální a některé i vtipné. Mohli jsme se tak hodně dozvědět o jeho dětství i osobním životě, jaké jsou jeho politické postoje, že si na pizzu ananas rozhodně nedává a že jeho nejoblíbenější hrou, na které byl až pomalu závislí, byl Doom.

I když byli ze začátku všichni ohledně nápadu spojení Herdyna a generála Petra Pavla skeptičtí a báli se, aby z toho nevznikla jen trapná a protahovaná předvolební kampaň, nakonec z toho vznikl velmi příjemný rozhovor a herní chvilka! Zahráli si proti sobě Totally Accurate Battle Simulator, který se ze začátku Petr Pavel sice učil, ale poté Herdyna díky svým zkušenostem z armády porazil 4:3.

Negativní ohlasy bychom tedy hledali jen opravdu velmi těžce. “Skvěle cílená kampaň, myslím že sympatická a přirozená. Pana generála opravdu nic nezaskočí. Nedokážu si v této pozici představit Babiše.”, “Myslím, že za dobu, od které si můžeme jako občané vybírat prezidenta ve volbách, zde nebyl lepší a fundovanejsi kandidát.”, “Musím uznat, že tenhle díl mě opravdu bavil. Byl jsem trochu skeptický, ale rozhodně mi to dalo do hlavy myšlenku koho volit na hrad. Dobrá práce Herďo. A pán Pavel ty otázky zvládl na jedničku. Jen tak dále.”

I podle nás byl tohle snad ten nejlepší nápad na předvolební kampaň, jakou jsme kdy viděli. Nejednalo se o nic nuceného, přehnaně formálního nebo předstíraného, jak tomu běžně doházelo a i dodnes dochází.

Tak co říkáte vy na herní okénko Herdyna s generálem Petrem Pavlem? A už víte, koho budete volit vy?

Tématem jsme se inspirovali z youtube.com a extra.cz

Reklama