in

Soukromá balička jointů? Snoop Dogg si to umí zařídit!

instagram.com instagram.com
Reklama

Kdybyste měli spoustu peněz, byli obklopeni luxusem a mohli si dovolit absolutně cokoli, na co si jen vzpomenete, co byste si ještě koupili? Jaká nadstandartní služba by vás napadla? Uklízečky, zahradníci a kuchaři jsou už tak nějak samozřejmostí. A co takhle soukromá balička jointů? To může mít opravdu jen Snoop Dogg!

Slavného Snoop Dogga určitě všichni znáte. Jedná se o amerického rappera, producenta, herce a podnikatele s opravdu velkou zálibou v marihuaně, kterou se absolutně netají. Proto se není čemu divit, že jen on může mít na balení jointů specializovanou pracovnici.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ranagade PerRana (@ranagadeperrana)

Na Instagramu ji můžeme najít pod jménem Ranagade PerRana. Původem je z Íránu a pro Snoopa pracuje již od roku 2016, kdy čistě jen za balení jointů dostává zaplaceno od 40 do 50 tisíc dolarů ročně. V českých korunách se tak pohybujeme od 935 520 Kč do 1 169 400 Kč ročně.

„Počítám, že jsem mu za tu dobu ubalila 450 000 jointů. Sdělám asi půl kila denně, což je 75 až 150 bluntů,“ prozradila krásná “balička”. K balení marihuany totiž nepoužívá klasické papírky na jointy, ale nechává si je balit do tabákových listů.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ranagade PerRana (@ranagadeperrana)

Jelikož bydlí Snoop Dogg v Kalifornii, kde je užívání marihuany pro rekreační účely povoleno, tak se svému “životnímu stylu” může Snoop Dogg nerušeně věnovat naplno. Ale co si budeme říkat, dokázali byste si jej představit bez jointa v ruce? My rozhodně ne. 

Tématem jsme se inspirovali z expres.cz, refresher.cz a blesk.cz

Reklama