in

Zdravotnice posedlá plastikami utratila za úpravy už 5,6 milionu!

instagram.com instagram.com
Reklama

Bývalá zdravotní sestra z Austrálie Tara Jayne stále nemá dost a touží po dalších úpravách svého těla. Je to neuvěřitelné, protože se při pohledu na ni zdá, že už není co dále upravovat. Za plastické operace už utratila přes 5,6 milionu korun. Proč to vše dělá? Chce se jako další ženy posedlé plastikami co nejvíce přiblížit vzhledu panenky Barbie. Uznejte sami, jak se jí to zatím daří.

S tím jaké další zákroky plánuje se svěřila Listu The Herald Sun. Řekla, že chce o další dvě velikosti zvětšit poprsí, plánuje také lifting obličeje, úpravu nosu, aby ho měla jako kreslená postavička víly Zvonilky a lifting zadku. Dále by si chtěla nechat upravit tvar očí, stejně jako jejich barvu. Zřejmě i po tolika úpravách ještě stále existují další a další možnosti.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Tara Jayne 🔒 (@tara_jayn3)

Dosud je její seznam chirurgických zákroků už poměrně dlouhý. To jak vypadala předtím, než s úpravami začala si už nelze představit. Nyní se z ní stala živá Barbie, ale sama tvrdí, že to rozhodně není závislost. Na úpravě poprsí byla pětkrát, nos si nechala upravit dokonce šestkrát, pravidelně také chodí na botox a výplně v obličeji. Chce být nejlepší verzí sebe samé.

„Myslím, že byste se neměli stydět za něco, co vám dělá dobře. Mým cílem je vypadat plastikově, ani ne opravdově. Umírám touhou po dalších operacích,“ přiznala třiatřicetiletá Australanka. „Nikomu těmi procedurami neubližuji, neříkám lidem, aby na ně také šli, jednoduše dělám něco pro sebe, po čem se cítím dobře,“ dodala. Kritika jejího zevnějšku prý není na místě.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Tara Jayne 🔒 (@tara_jayn3)

Kromě toho se Tara svěřila, že jejím dalším koníčkem jsou byznys a charita. Chtěla by se proto zúčastnit reality show The Celebrity Apprentice, kde hvězdy soutěží v různých podnikatelských výzvách. Výtěžek jde vždy na charitu.

To, že chce Tara být nejlepší verzí sebe samé chápeme, ale co je moc to je příliš. Na tom se dá pracovat i bez plastických operací. Nicméně na druhou stranu, každý je zodpovědný za sebe a své tělo, takže proti gustu.

Čerpali jsme z super.cz

Reklama