in

Kuriozita: Ztratil se pes a sám se nahlásil na policii!

youtube.com
Reklama

Dámy a pánové, pokud máte nějakého mazlíčka, konkrétně psa, tak věříme, že už se vám někdy stalo, že se vám váš mazlíček někam zatoulal a vy jste ho museli hledat. Co když vám ale řekneme, že existuje pes, který se ztratil a nahlásil se sám? Budete nám to věřit?

Celá tato krásná událost se stala na začátku listopadu v Anglii ve městě Loughborough, kdy se žena se svým manželem rozhodla jít se svými psi na procházku do parku, kde je mohli pustit na volno, aby si hráli. Nečekaný ohňostroj je však vyděsil a konkrétně desetiletá fenka border kolie Rosie se tak polekala, že se ke svým páníčkům nevrátila.

„Zrovna někdo odpaloval ohňostroje, kterých se strašně bojí. Protáhla se živým plotem a zmizela,“ uvedla její panička Julie H. „S druhým psem, kterého jsme měli s sebou, šel můj manžel domů a já šla hledat Rosie,“ vypověděla.

Co však její panička rozhodně nečekala byl fakt, že se Rosie sama půjde nahlásit na policii. Jako by věděla, že právě na policejní stanici jí dokáží pomoc.

Jelikož měla Rosie na sobě obojek s kontaktními údaji, tak nebylo pro policisty hledání majitelky vůbec těžké a ani časově náročné. A i když to zní, jako z nějakého dojemného filmu, sami můžete vidět, že zázraky se vážně dějí. 

Čerpali jsme z novinky.cz

Reklama