in

10+ lidí, jejichž běžný den se během okamžiku proměnil v katastrofu!

reddit.com reddit.com
Reklama

Občas se nám stane, že vstaneme z postele tou špatnou nohou a poté se to s námi může táhnout celý den. Může to začít již ráno, například kydnutou zubní pastou na čisté oblečení, vylitím kávy nebo spadnutím chleba na zem – samozřejmě namazanou stranou dolů. Ne nadarmo se takovým dnům říká den blbec, protože si při nich přijdeme jako blbci. A na několik vtipných případů, se kterými se lidé rozhodli podělit s ostatními, se nyní podíváme!

1. Obrázky na bookingu vs. realita.

Že se v některých hotelech šetří místem a jsou například společné toalety a sprchy na patře se ještě dá pochopit, ale aby toaleta byla hned vedle postele, to už je opravdový bizár!

2. Takto mi došly objednané boty.

Pokud patříte k těm, kteří si boty objednávají přes internet, tak doufejte, že se vám nikdy nestane toto, protože nové boty mohou vypadat jako již značně onošené.

3. Dnešní oběd ve škole.

Pokud jste si někdy ztěžovali na to, že ve vaší školní jídelně dávají malé porce, pak jste ještě neviděli toto. Jako menší svačina budiž, ale člověk, co se z tohohle naobědvá, musí vážit 20 kg maximálně.

4. Vyhodili skoro všechno!

Najmul jsem si uklízeče a požádal jsem je o důkladný úklid mého domu. Vyhodili mi prakticky vše, co jsem tam měl, skvěle.

5. První den v nové práci.

Nastoupil jsem jako noční dozorčí na jednu střední školu. Hned první den na mě čekalo toto nemilé překvapení. To musí být snad všechny dokumenty, co na škole jsou, ne?

Reklama

6. Moje objednávka.

Je super, že mi poslali kojeneckou výživu v tomto bezpečnostním boxu, ale jak se do něj mám dostat opravdu nevím. Asi to budu muset rozbít kladivem.

7. Těšil jsem se, že se najím.

Nejdřív jsem byl rád, když mi rodina řekla, že udělali večeři a že mi nechají. Když jsem však přijel domů, čekal na mě tento kousek kuřecího… plechovka je zde pro porovnání.

8. Na něco jsem zapomněl.

Řekl jsem si, že si z mrazáku vytáhnu pár párků a osmahnu si je na pánvi, ovšem zapomněl jsem, že je každý zabalený do fólie. Z tohohle se asi nenajím.

9. Mohli by trochu přemýšlet.

Spoustu lidí má tendenci parkovat svá kola podélně, čímž výrazně snižují kapacitu stojanu. Přitom by stačilo jenom trochu zapojit mozek a došlo by jim, že takto ne.

10. No mňam…

Myslela jsem si, že to bude fajn nápad udělat si duhový dort. Teď nevím, čím to je, jestli jsem já špatná pekařka, nebo ten dortový mix se nepovedl.

11. A je to v pr*eli.

Objednal jsem si novou vinylovou desku. Buď byl dopravce ožralý, nebo úplný idiot, ale tahle funkční už rozhodně nebude.

12. Chtěl jsem volská oka.

Taky máte tendenci přikrývat jídla na pánvi pokličkou kvůli tomu, aby byly rychleji hotová? Tady ukázka toho, co se může stát, pokud to přeženete s teplotou nebo s dobou.

 

Je pravda, že by asi bylo zvláštní, kdyby nám neustále vše vycházelo. I tak ale v takových situacích se buď musíme poučit z vlastních chyb, a nebo doufat, že se to již nestane v případě, že to není naší vinou.

Čerpali jsme z brightside.me

Reklama