in

Johnny Depp v Praze! Proč a co se dělo při jeho příjezdu?

instagram.com
Reklama

Johnny Depp po roce opět zavítal k nám do České republiky. Naposledy zde byl na loňském filmovém festivalu v Karlových Varech. I když tehdy ještě nebylo jasné, jak dopadne celá kauza s exmanželkou Amber Heard, v Česku ho fanouškové vítali velice vřele. I proto má herec na Česko zřejmě milé vzpomínky. Letos přijel z jiného důvodu, jelikož měl plánovaný pondělní koncert se svým kamarádem kytaristou Jeffem Beckem. Johnnyho příjezd byl velký. Nebo spíše počet jeho zavazadel.

Přísné bezpečnostní opatření začaly již na letišti. Řidič v mercedesu Deppa vyzvedl přímo na ranveji, další dvě auta pak nakládala jeho věci. Řidiči, kteří vezli zavazadla ho ani neviděli, když je tam pustili, již seděl v autě. V hotelu Mandarin Oriental pak celá akce pokračovala. Tam dorazily nejdříve Deppovy věci, kterých bylo víc než dost.

Až poté se objevil mercedes s Johnnym, ale zamířil přímo do garáží a tak ho nikdo nemohl vidět. Jelikož však právě dojel z jednoho koncertu a v pondělí ho čekal další, mohl třeba odpočívat. Neuvědomil si tak, že by na něj mohli čekat fanoušci už u hotelu nebo na letišti.

 

View this post on Instagram

 

Příspěvek sdílený Jeff Beck (@jeffbeckofficial)

Johnny Depp spolu s kytaristou Jeffem Beckem objíždí Anglii a Skotsko. Na svém turné po Evropě nemohl vynechat ani Prahu, kterou po roce znova navštívil. Naši zemi si loni prý natolik zamiloval, že se rozhodl ji navštívit zase a rozhodně ne naposledy. Koncert se uskutečnil 11. července v pražském O2 Universu. Johnny zazpíval jak starší, tak své nové písničky. Bylo vidět, že si koncert užívá.

Po soudním sporu, který je již minulostí, si Depp užívá i to, že byl očištěn a může volně dýchat. Spousta společností, které s ním v minulosti rozvázaly spolupráci se nyní mohou přetrhnout, aby ho zase měli zpátky. Depp si teď ale koncertuje s kamarádem. I tak se dá jeho vítězství oslavit.

Čerpali jsme z extra.cz

Reklama