in

Amber Heard znovu pokouší trpělivost Johnnyho Deppa!

instagram.com instagram.com
Reklama

Kdekdo by řekl, že po prohraném soudu s Johnny Deppem se Amber Heard stáhne do ústraní a nebude na sebe chtít příliš upozorňovat. Opak je pravdou. Od doby co soud skončil, se od ní dozvídáme jeden zajímavý výrok za druhým. Co tím sama Amber zamýšlí nikdo neví, ale mohlo by jí to možná spíše uškodit. Nebo má pravdu a snaží se to svými výroky dát co nejhlasitěji najevo?

Amber by měla nyní řešit nejspíš to, jak splatí exmanželovi tučné odškodné, které jí za pomluvy vyměřil soud. Jak totiž uvedla i její právnička, prostředky na to nemá a musela by vyhlásit bankrot. Proti rozhodnutí soudu se chce sice odvolat, ale není jisté, zda jí nynější vystupování pomůže či naopak.

V rozhovoru pro Today show stanice NBC News herečka uvedla, že veškerá její tvrzení u soudu byla pravdivá, přesto Deppa stále miluje a nepřeje mu nic zlého. Další výrok, nebo spíše přirovnání, kterého se hned chytili vtipálkové na internetu bylo ovšem jestě zajímavější. Moderátorka se ptala, co Amber říká na to, že Camille Vasquez označila její výpovědi za životní herecký výkon. Odpověď zněla: „To říká právnička muže, který celý svět přesvědčil, že má nůžky místo prstů. Že já jsem podala herecký výkon?“ Narážela tak na snímek Deppa z roku 1990 Stříhoruký Edward.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený NBC News (@nbcnews)

Dále Amber v rozhovoru tvrdí, že má k dispozici pořadač od terapeuta s důkazy o tom, že ji Depp vyhrožoval smrtí a týral. I přesto, že v soudním procesu tyto poznámky soudkyně zakázala předložit, chce je herečka zveřejnit. Zdá se, že tedy skutečně bojuje za práva týraných žen a nehodlá se jen tak vzdát. Pokud je to skutečně záměr, jde do toho opravdu po hlavě.

Její chování je však tak trochu dráždění hada bosou nohou. Depp by ji za nové výroky a obvinění mohl klidně zažalovat znovu. Každopádně se nechal slyšet, že je hlavně rád, že je jeho jméno očištěno a o peníze mu v tomto případě nikdy nešlo. Velmi rád by tuto nešťastnou kapitolu už uzavřel. Amber jak se zdá, má jiný plán.

Co si o tom myslíte vy? Bude to celé mít ještě dohru?

Čerpali jsme ze super.cz

Reklama