in

Co vidíte jako první? Top 10 obrázků, které o vás odhalí spoustu věcí!

brightside.me
Reklama

Každý člověk má trochu jiný pohled na svět, často se to odvíjí od naší povahy, vlastností atd. Rozdílný pohled nemají různý lidé jen na svět, ale i na tyto obrázky, na kterých jsou totiž najednou dvě či více věcí, zvířat či lidí, a právě to také může mnohé odhalit o vaší povaze či vlastnostech!

1. Vidíte jako první strom, gorilu, lva nebo rybu?

brightside.me

Strom: Narodil jste se jako vůdce a máte skvělé organizační schopnosti. Jste však přílišný realista a máte tendenci si stanovovat menší cíle, protože si myslíte, že vyšších byste nedosáhli.

Gorila: Vše přehnaně analyzujete a někdy až moc kritizujete sami sebe. Můžete být tvrdohlavý a za každou cenu se snažit dokázat svůj názor, i když nemusí být úplně správný.

Lev: Jste silná a můžete být velmi vlivná vlivná osoba, neúspěchy vás neodradí od snažení dosáhnout toho, po čem toužíte.

Ryba: Jste velmi pozitivní člověk a na všem vidíte světlou stránku. Některý lidé však mohou vaší laskavosti využívat.

2. Který míček je podle vás větší?

brightside.me

Přední: Vaše vůdčí schopnosti možná nejsou tak patrné, ale lidé za vámi často chodí, když potřebují radu. Vy si vyberete zadní sedadlo a necháte ostatní, aby přišli jako první.

Zadní: Jste přirozený vůdce, který se nebojí riskovat ani dělat velké kroky. Vaše pozornost v detailech vám může pomoct k úspěchu.

3. Vidíte jako první muže s knírem, tančící pár, služebnou nebo může v posteli?

brightside.me

Muž s knírem: Vidíte to největší, což značí, že jste kreativní člověk.

Tančící pár: Jste romantická duše, hluboké romantické spojení je pro vás důležité.

Služebná: Vynikáte v hledání odpovědí na složité otázky. Vaši přátele za vámi tedy chodí, když potřebují dobrou a užitečnou radu.

Muž v posteli: Často se zbytečně trápíte. Nemůžete si pomocí, ale přemýšlíte o každé maličkosti, která se vám stane a necháváte si tím sebrat spoustu energie.

4. Vidíte jako první ženský obličej nebo květiny?

brightside.me

Obličej: Jste si vědomí svého blízkého okolí a vaše vnitřní vlastnosti vás obvykle vedou ke správným rozhodnutím. O lidech si děláte pozitivní předsudky.

Květiny: Máte rádi přírodu. Rychlé tempo každodenního života pro vás může být vyčerpávající, proto si užíváte relaxaci v přírodě.

5. Vidíte jako první kočku nebo myš?

brightside.me

Kočka: Jste realista a pečlivě plánujete všechny vaše kroky.

Myš: Jste zdroj pozitivity a za každé okolnosti hledáte pozitiva. Lidé si však o vás mohou myslet, že jste naivní.

Reklama

6. Jaké barvy si všímáte nejvíc?

brightside.me

Tyrkysová: Rádi riskujete, aniž byste se báli selhání. Máte divokou kreativitu a představivost.

Žlutá: Jste pohodový a přizpůsobivý, okolnosti vašeho živote vám nedělají problém.

Tmavě modrá: Analyzujete vše ve svém životě a to z vás dělá perfekcionistu. Díky tomu dokážete dosáhnout i vysokých cílů.

7. Vidíte jako první explozi nebo dvě ruce?

brightside.me

Exploze: Jste dobrý organizátor a proto můžete být skvělý vůdce. Své povinnosti berete vážně a vnímáte důsledky vašich činů.

Dvě ruce: Jste velmi ohleduplní k lidem okolo sebe. Vždy se jim snažíte porozumět a pomoci jim, kdykoliv to jde.

8. Vidíte jako první kachnu nebo veverku?

brightside.me

Kachna: Jste velmi kreativní a umělecky nadaný. Na druhou stranu nejste příliš zdatný v analýze svého každodenního života.

Veverka: Vždy používáte svojí logiku a rozhodujete se na základě skutečností. Analýza různých faktorů je tedy vaše síla.

9. Vidíte jako první žábu nebo koně?

brightside.me

Žába: Při komunikaci s ostatními jste čestní a přímočarý. Máte jistotu a očekáváte, že s vámi ostatní budou zacházet stejně.

Kůň: Nejste známý svou impulzivností, ale naopak vše přehodnocujete. radši vidíte vše na vlastní oči a nenecháte se vést ostatními.

10. Vidíte jako první zasněžené hory nebo lední medvědy?

brightside.me

Hory: Jste velmi vnímavý a sledujete cokoliv, co vám kdo řekne.

Medvědi: Jste analytický člověk a než se rozhodnete, prozkoumáte všechny možnosti a případné problémy. Tento přístup vám usnadní řešení různých situací.

Co nového jste o sobě zjistili? Člověk to samozřejmě nemůže brát 100% vážně, dle mnohých studií však tyto věci víceméně sedí a mohou vám ve vašem živote být nápomocné.

Čerpali jsme z brightside.me

Reklama