Siân-Amy Pettit z Columbusu v Ohiu v USA je pekař, který se sám učí cukrářskému řemeslu a rád experimentuje. Jednou z nových technik, které Siân-Amy aplikuje na své úžasné koláče, je tečkování neboli pointilismus, jak to nazývají umělci. Dorty zdobené tímto způsobem nám připomínají korálky nebo malé krystalky a jejich struktura vypadá tak exoticky, že je těžké bojovat s pokušením, abychom se jich mohli dotknout.
1. Tak tohle je prosím ta jeho nová technika zdobení.
2. Jako by byl dort posázený korálky.
3. Takové zdobení mu musí zabrat asi hodně času.
4. Umí si s tím ale opravdu vyhrát.
5. Tento dort vypadá pro změnu, jako by byl chlupatý.
6. Koho to taky láká, dotknout se toho?
7. Tak tenhle se opravdu povedl.
8. Komu z vás by se takový dort líbil?
9. Doslovy vidíte, jak je sladký.
10. Chutná a dokonalá sladká tečka.
Tak co říkáte na jeho výtvory? Nám se opravdu líbí. Takové dorty se jen tak nevidí a jsou velmi efektivní. Doufejme, že se najde i v Česku někdo, kdo si s dorty bude takto hrát. Nebo už snad někoho takového znáte?
Čerpali jsme z brightside.me