in

Jak se žije se šesti ženami? Brazilec Arthur O Urso to sdílí s fanoušky!

instagram.com
Reklama

Brazilec Arthur O Urso žije v polygamním vztahu a nijak se tím netají. Spíš naopak. Se svými fanoušky na Instagramu sdílí různé zajímavosti o tomto netradičním vztahu. Žít s více ženami je možná sen mnoha mužů, ale jaké jsou nástrahy a komplikace? Nejen o tom se Arthur rád dělí. Není prý zase až tak jednoduché vyjít s tolika ženami. Holt všechno má své pro a proti.

Ačkoli se to nezdá, Arthur to má vlastně dosti složité. Všichni zadaní pánové jistě potvrdí, že porozumět partnerce občas není žádný med. A co teprve, když jich máte šest? A jak si rozumí jeho ženy mezi sebou? Otázek je mnoho. Když už je toho na něj zkrátka moc, chodívá si odpočinou do svého bytu, který si pořídil právě na tuto činnost. Dá se říct, taková zašívárna.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Arthur O Urso (@arthurourso)

Hlavně jej prý využívá když mají jeho ženy PMS. Vzhledem k tom, že jej má každá jindy, řeší to prý neustále. Což na druhou stranu odporuje teorii, že když spolu ženy někde žijí delší dobu, menstruační cyklus se jim sladí tak, že ho mají nakonec stejně nebo velmi blízko sebe.

„PMS nemají všechny najednou, což je ještě horší, protože s tím bojuji v podstatě neustále,“ uvedl webu NudePR. „Vždycky se najde jedna, která má zrovna menstruaci, pak jsou vystresované, náladové a já kolem nich musím našlapovat po špičkách,“ popsal své trápení.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Arthur O Urso (@arthurourso)

Jelikož si potřebuje zhruba jednou týdně od všeho doma oddechnout, začátkem března to vyřešil tím, že si pronajal byt. „Chodím se tam zrelaxovat a hodit hlavu do pohody. Není to daleko, asi patnáct minut od našeho domu,“ uvedl.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Arthur O Urso (@arthurourso)

Pokud Arthurovi vyjdou jeho plány, tak se mu byt bude hodit i v budoucnu. Chce mít totiž s každou svou ženou dítě. Pokud by to vzal najednou, asi by se mu mohl byt hodit nejen jednou týdně. Velice by nás zajímalo, jak to celé vnímají jeho ženy a jak spolu vychází. Ještě loni měl Arthur žen devět, se třemi se však podle jeho slov rozvedl.

Čerpali jsme z super.cz

Reklama