in ,

Vtipně a originálně? 10+ lidí a jejich řešení problémů!

reddit.com reddit.com
Reklama

Prakticky každý den se setkáváme s různými problémy, které musíme vyřešit. Někdy je to rutinní brnkačka, kterou děláme zcela automaticky, některé rébusy si však vyžadují naší plnou pozornost. Věděli jste, že i takové složitější úkoly můžete vyřešit tak, že se u toho navíc skvěle pobavíte? Pokud se vám to ještě nestalo, podívejte se na následující porci fotek a třeba kromě vtipného a originálního řešení pochytíte i nějakou inspiraci!

1. Jak vyměnit zrcátko u auta?

Se zrcátky je to ošemetné, stačí, když couváte do nějakého užšího místa hned ho můžete urazit. Pokud se však pouze rozbije sklo, můžete tam dát toto malé ruční zrcátko.

Creative way to avoid fixing your side view mirror
by u/stufio in funny

2. Dárky zavěšené na kole.

Pro svojí přítelkyni jsem postavil toto ruské kolo, na nějž jsem zavěsil všechny dárky pro ní a celé jsem to zabalil. za tu práci to stálo.

I built a Ferris wheel to hold my girlfriends Christmas gifts
by u/SeanM2020 in interestingasfuck

3. Ta bude namotivována!

Motivace pro svojí odpověď? Toto dítě by mělo dostat okamžitě jedničku za tuto odpověď. Jednoduché, ale výstižné.

Well they aren’t wrong…

4. Jak opravit díru v autě?

Takový větší ťukanec v karoserii auta může dost naštvat, nicméně v tomhle případě toho majitel auta dokázal využít a dal sem kladivo.

The way this person creatively incorporated Thor’s hammer with a mishap
by u/L0rdSwoldemort in mildlyinteresting

5. Handicap nemusí být problém.

Tento chlapík i přes to, že je na vozíku, tak si ho dokázal vytunit tak, že si sem přidělal kolo s motorem a má to hned jednodušší.

Oahu has got some geniuses out here!
by u/Nynjafox in funny

Reklama

6. Jak sledovat videa při letu?

Let letadlem může být nuda, zvlášť pokud trvá několik hodin, pokud však chcete sledovat filmy či videa a nechce se vám celou dobu držet mobil či tablet, toto je řešení.

Guy on the plane put his boarding pass in his phone case, holding it up with the tray table latch
by u/Jhawk2k in lifehacks

7. Tátův halloweenský kostým.

Táta si tentokrát s kostýmem na Halloween opravdu vyhrál. Všechno šikovně zakryl a vypadá to věrohodně tak, že opice drží klec s ním.

My dad’s pretty creative Halloween costume.
by u/FlyByNightt in pics

8. Jednoduché řešení.

Tohle tvůrci bludiště trochu nedomysleli. Chtělo to nakreslit ještě přepážky k okrajům papíru, protože takhle se dá lehce obejít.

Is my 5 yr old smart or stupid?
by u/crazyani in funny

9. Malé domácí kino.

Moje dcera si z kartonové krabice a mobilu vytvořila toto jednoduché domácí kino, u jehož sledování si navíc může lehnout.

Movies theaters are still closed, so she made this
by u/9999monkeys in pics

10. Balení ve vzhledu mimozemšťana.

Moje devítiletá dcera si všimla, že balení těchto sluchátek má ideální tvar pro mimozemšťana, proto se rozhodla ho tam udělat.

My 9 year old daughter noticed Pixel earbud packaging made a great 3D alien!
by u/curious_yet_dubious in mildlyinteresting

11. Cupcakový sendvič.

Můj kamarád vymyslel nový způsob, jak jíst cupcake. Rozkrojit ho na polovinu a dát spodní část na vrch, a máte tento sendvič.

My friend has a simple but genius way to eat cupcakes, by tearing the cake part in half and putting the bottom on the top

 

Co na tato řešení říkáte? Je pravda, že to jsou občas tak trochu kraviny, na druhou stranu je to funkční a to je nejdůležitější. Jak byste se s danými problémy vypořádali, dokázali byste vymyslet jiné, třeba ještě vtipnější řešení?

Čerpali jsme z brightside.me

Reklama