in

“Déšť červů” v Pekingu? Lidé nevěděli, co se děje. Češi to přitom všichni znají!

twitter.com
Reklama

V každém státu jsou jiné podmínky pro život. Teď však nemáme na mysli jen ty z hlediska ekonomiky, hospodářství, zemědělství a tak dále, ale konkrétně počasí. V Americe jsou běžná tornáda, v přímořských oblastech zase tsunami a v Africe velké sucho. Co ale takový červí déšť? Do které země byste zařadili ten?

Opravdu “nevšední” zážitek se stal obyvatelům Pekingu, na které venku čekalo velké “nechutné” překvapení. Po vstupu do ulic totiž zjistili, že země i všechna auta jsou pokryty červy. Lidé byli opravdu zmatení, nechápali, jak je něco takového vůbec možné a dokonce ani tamní úřady se k celé situaci zatím nevyjádřily.

Odborníci jsou díky tomu zaneprázdněni a pracují na předložení svých teorií, proč a jak se něco takového mohlo stát. Avšak byly to skutečně červy?

Jak můžete vidět na videu, “zvířata” pokrývají ulice i vozidla. Pokud se ale podíváte blíže, zavzpomínáte si a vrátíte se do svých dětských let, určitě si vzpomenete na něco, co vám tito “červi” velmi připomínají.

I když se spekuluje o mimořádně vzácném případu zvířecího deště, který nastane jen díky tornádu, řešení je daleko více prosté. Nejedná se totiž o nic jiného, než o květenství topolů. A co na tuto vtipnou kauzu říkáte vy? Poznali jste hned, o co se jedná nebo jste věřili “červímu dešti”?

Tématem jsme se inspirovali z ladbible.com

Reklama