in

Video: Babiš má Tiktok! Co dělá bývalý premiér na této síti?

tiktok.com
Reklama

Sociální síť TikTok používá opravdu hodně z nás. Někteří jen s oblibou sledují zajímavá videa nebo zjišťují, co je ve světě nového a jiní se aktivně podílejí na tvorbě samotného obsahu. Nejsou to však jen teenageři, které na této platformě můžeme najít. Na začátku března zde totiž můžeme najít i samotného Andreje Babiše!

@andrejbabis Jsem na TikToku! Tak mě sledujte 👍 #andrejbabis #tiktok ♬ původní zvuk – Andrej Babiš

Jak řekl Sibiřan: “TikTok Andreje Babiše je novogeneračním skvostem!” a proto, i když se do tématu ohledně politiky pleteme opravdu jen zřídka kdy, jsme považovali za nutnost  tuto novinku s vámi sdílet. Něco takového se totiž opravdu nevidí každý den.

Jak ve vloženém tiktoku níže můžete vidět, bývalý premiér si dal na svém prvním snímku na sociální síti opravdu záležet. Pod videem se svým teatrálním příchodem s popiskem “Tak jsem tady”, totiž rozjel velmi zajímavou přehlídku opravdu pestrých komentářů. “Kde je tady? Protože na Pražském hradě určitě ne,” zní například ten nejoblíbenější.

@andrejbabisTak jsem tady 😎♬ original sound – Alexander

Co se obsahu sdělení jeho videí týče, nalezneme zde převážně videa týkající se politiky, na kterou nahlíží spíše z té negativní stránky. Názvy jako “Proč je tato vláda nejprolhanější od revoluce?”, “Kolik berou poslanci” nebo “Nevěřte médiím” určitě zaujmou nejednoho sledujícího.

Jak se ale sami můžete podívat, dokáže si však ze sebe udělat i srandu.

@andrejbabis Moje volba? 😎 Sledujte do konce 🙈😂 #trend #challenge #andrejbabis #sranda ♬ původní zvuk – Andrej Babiš

Nepřijde vám zvláštní vidět někoho nám tak moc známého zrovna na této sociální síti? Nevíme jak vy, ale my osobně máme Babiše vrytého do paměti díky vážným proslovům k lidu v době pandemie, které hltal doslova celý národ a nyní, když zkouší trendy na TikToku, je to prostě tak trochu šílené, nemyslíte? A co říkáte na jeho snahu “jít s dobou” vy?

Reklama