in

Koncert ke korunovaci krále Karla III.? Slavní zpěváci nabídku odmítají!

instagram.com instagram.com
Reklama

Představte si, že byste byli tak světoznámým zpěvákem nebo zpěvačkou, že by si vás pozval na svoji korunovaci samotný král. Přijali byste tuto nabídku nebo byste ji odmítli? Osobně jsme si mysleli, že něco takového se přeci neodmítá, ale jak sami dnes zjistíte, odmítlo to hned několik hvězd!

Je to již více než 5 měsíců, co 8. září 2022 zemřela ve věku 96 let královna Alžběta II. Nyní její povinnosti plní její syn král Karel III., kterého však velká sláva a korunovace teprve čeká. Celá tato událost se má odehrát o víkendu 6. až 7. května 2023, na které nebudou chybět ani různé slavné celebrity… nebo budou?

Samotná korunovace proběhne 6. května ve Westminsterském opatství. O den později se však má odehrát korunovační koncert na hradě Windsor, na který se nikdo ze známých zpěváků nehrne. Kdo tam králi nakonec zahraje?

Prozatím je jako jediný umělec potvrzen zpěvák Lionel Richie, kterého můžete znát například jako porotce v americkém pěveckém soutěžním televizním seriálu American Idol.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lionel Richie (@lionelrichie)

Mezi ty, co však tuto velkolepou nabídku odmítli, patří daleko známější esa jako například Adele, Robbie Williams, Ed Sheeran, Elton John, dámská kapela Spice Girls nebo dokonce v poslední době velmi oblíbený Harry Styles!

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílel uživatel @harrystyles

Kdo další nakonec ještě tuto nabídku odmítne nebo přijme, je opravdu jen ve hvězdách… nebo spíše na hvězdách? A co si myslíte vy o “promrhání” této příležitosti? Udělali dobře nebo naopak?

Tématem jsme se inspirovali na facebook.com a blesk.cz 

Reklama