in

Jak žehlí Karlos svůj thajský průšvih? Lelu vzal tam, kde se scházel s milenkami.

instagram.com
Reklama

Karlos Vémola se po aférce v Thajsku vrátil domů za svou rodinou. Před několika dny jsme informovali, že byl Karlos místo tréninku spatřen v ulicích Bangkoku a před ním dle jeho slov šla náhodná prsatá blondýna. Dle zdrojů deníku Extra je tato blondýnka barmanka Lara z Brněnského podniku Pitkin.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lela Vémola (@lela_ceterova_official)

Je to ovšem velká náhoda, že čistou náhodou se na jednom videu sešli barmanka z Brna i Karlos. Údajně také odlétala ve stejný datum, jako Karlos, kdy spolu měli prý tajně komunikovat i v letadle. Karlos se ke všemu klasicky staví stylem: “tu ženu neznám”, stejně jako to bylo s mladou Rikou Fane, která měla různé důkazy a SMS o kontaktu s Karlosem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lela Vémola (@lela_ceterova_official)

Jak to ale vnímá jeho žena a rodina? Evidentně musel Karlos tuto další kauzu vyžehlit. Udělal to ovšem poněkud zvláštním způsobem. Po svém návratu vzal totiž svou ženu Lelu do známého podniku Tretter´s. Bohužel je tento podnik známý především tím, že si tam Karlos vodí svoje milenky.

@filip_chudokar #vemola #sad #viral #ups ##foryou ♬ 1 second count / when button pressed / time signal 23(1117365) – QUESS

Tento podnik také figuroval v kauze s Rikou Fane, kde se společně scházeli. Také zde figurovala mouka – pan Mouka, Moukys… Jak Karlos na svou obhajobu vysvětlil. A na mouku tedy zabrousil i nyní. “Moukys … Dycky most” zahlásil Karlos ve svém instagramovém stories. Zatímco jeho žena Lela pouze s úsměvem pózovala. Opravdu Lele nevadí co její muž provozuje doma i světě?

instagram.com

Lela i Karlos se vyjádřili k celé situaci deníku Blesk. Jejich manželství tato aféra nezasáhla a Karlos je moc rád, že Lela údajným lžím o nevěře s Larou nevěří. Lela se také na svém instagramovém příběhu distancovala od deníku Extra. Nepřála si, aby ji deník fotil i přesto to nerespektovali a napsala, že deník píše nesmysli a nechce s ním nic mít společného. Obrázek si o kauze udělejte sami.

Inspirovali jsme se na extra a blesk

Reklama