in

Tomu říkáme extra servis! 10+ lidí a jejich skvělá zákaznická zkušenost.

twitter.com reddit.com
Reklama

Kdykoliv si kupujeme jakékoliv zboží, vždy navíc platíme i za servis, i když si to někdy ani neuvědomujeme. I v obyčejném supermarketu se jako servis počítá nákupní vozík, prodavačka, která vám zboží namarkuje a s trochou nadhledu se dá říct že i to, že tam vůbec můžete být. V případě e-eshopů je to zase doprava, v případě restaurací například číšníci atd. Právě extra servis však může často sehrát klíčovou roli při určení toho, který podnik je dobrý a který špatný. Proto se jakékoliv nejenom z vyjmenovaných institucí často snaží poskytnout ten nejlepší servis, kterým se zároveň chtějí odlišit od konkurence. Dnes se podíváme na několik příkladů, kdy tyto “srandičky” navíc udělali z obyčejného nakupování a objednávání nevšední zážitek!

1. Malá krabička na hotelu.

V koupelně našeho hotelu v Abu Dhabí se nacházel tento malý kovový box, který obsahoval vložky, náplasti a šumivé tabletky.

2. Cappuccino v Buenos Aires.

To je pořádná mléčná pěna! Tady s ní vůbec nešetřili a je tak dobře našlehaná, že se udrží nad okrajem.

3. Už žádné menstruační bolesti.

Ženy často mívají nepříjemné až bolestivé menstruace, tyto vložky však obsahují speciální vrstvu pro hřejivý účinek.

4. Ještě více antistresové.

Všichni se asi shodneme na tom, že praskání bublinek na fólii je uklidňující. V tomto případě, kde jsou bublinky ve tvaru srdíček, bude účinek ještě silnější.

5. Kde to vše bylo?

Tampony, deodorant, krém a ruce a ručníky. Asi byste čekali, že toto je fotka z nějakého hotelu, avšak bylo to na obyčejných toaletách v kavárně.

Reklama

6. Robotí kočka.

Některá zaměstnání jsou silně ohrožená modernizací. Mezi nimi i práce číšníka, nicméně musíte uznat, že tato robo-kočka rozvážející po restauraci je cool.

7. Japonsko je prostě napřed.

Tento automat v Japonsku vám umožňuje, abyste si skrze Messenger objednali kávu dle výběru a ve vámi specifikovaný čas si jí pak můžete vyzvednout.

8. Nečekaná akce 1+1 zdarma.

V papírnictví jsem si z krabičky vybírala zvýrazňovače. Prodavač za mnou přišel a řekl, že vypadám velice inspirativně a dal mi na výběr zdarma i z další krabičky.

9. Tampony a vložky v koupelně.

Máme tu další servis z veřejných toalet, tentokrát tampony a vložky. Potěší hlavně dámy, které si zapomenou svoje.

10. Dostal jsem společnost.

Jelikož jsem v restauraci seděl sám, číšník přišel a dal mi na stůj společnost v podobě tohoto plyšového Yody.

11. Dárek od prodejce.

Objednával jsem si pouze nůžky na nehty a jako dárek jsem dostal troje tyto kávy. Asi abych u stříhání nehtů mohl popíjet kafe.

12. Není to už trochu moc?

Řekli jsme číšníkovi, že skopové maso je přesolené. Omluvil se a jako kompenzaci nám donesl všechno toto ovoce. Mockrát děkujeme, není to přeci jen už trochu přehnané?

 

Takový servis zkrátka chcete zažít! Hlavně v restauracích či v hotelech může být příkladů extra servisu spoustu, což jste sami mohli vidět. Pokud však zapojíte fantazii, jistě dokážete vymyslet i další skvělé možnosti!

Čerpali jsme z brightside.me

Reklama