in

Rodiny, ve kterých se členové nenudí. 10+ zábavných fotek.

reddit.com reddit.com
Reklama

Rodina je základem všeho. Pokud jste vyrůstali nebo vyrůstáte v úplně rodině a udržujete dobré vztahy i s blízkými příbuznými, možná si ani neuvědomujete, jaké máte štěstí, protože zdaleka ne všude to takhle funguje. Jedním s důležitých bodů je samozřejmě i to, aby si členové rodiny uměli udělat srandu ze sebe i z ostatních členů. Pojďme se nyní podívat na několik takových rodin, kde se jejich členové rozhodně nenudí!

1. Weeee!

Takhle nějak vypadá hod dětmi. Jeho výraz sice vypadá trochu vyděšeně, můžete si ale být jistí, že si to náramně užil.

2. Můj táta žehlí.

Táta se rozhodl, že před výletem si vyžehlí bankovky. Asi mu připadají moc zmačkané a on chce vypadat co nejstylověji i při placení.

3. Co říkáte na tyto kostýmy?

Já a můj manžel jsme se rozhodli, že na maškarní ples půjdeme jako Mario a Luigi. Nevěřili byste, jaký jsme měli úspěch.

4. Můj manžel a tchán.

Koho vám připomínají? Možná si vzpomínáte na hudební duo LMFAO, které bylo v jednu dobu velmi populární a přesně to mají být oni.

5. Povedená dekorace vany.

Taky jste si jako malí do vany brali různé hračky? Moje dcera si tam bere Barbie panenky, s tím že tentokrát se rozhodla, že je rozloží podél celé vany a takto jí ozdobí.

Reklama

6. Tohle je top fotka.

Dnes jsem vyfotila skvělou fotku mého manžela a našeho malého syna vedle akvária. Zrovna ve chvíli, kdy okolo proplouval tuleň a podíval se také do foťáku.

7. Neobvyklá kombinace!

Moje babička dostala chytré hodinky Apple watch. Stále však chce nosit i svoje rolexky a tak nyní nosí oboje najednou.

8. Hned to pochopila.

Řekl jsem svojí dceři, aby se na této fotce s klaunem tvářila vyděšeně. Jak je vidět, pochopila to na první dobrou, což je fajn!

9. Bráchova oblíbená maska.

Můj brácha rád nosí tuto kočičí masku. Z vrchu mu sice koukají vlasy, ale jinak vypadá docela věrohodně.

10. No co, aspoň to zkusil.

Syn mé přítelkyně chtěl zkusit cibuli tím, že se do ní přímo zakousne. Jak vidíte ze, moc mu to nejelo, každopádně za pokus to stálo.

11. Nechtělo se mu čekat.

Koupila jsem svému příteli masku Darth Vadera v Disneylandu. Nechtělo se mu však čekat až domů a proto si jí nasadil už tam.

12. Zřejmě přísně tajné.

Můj manžel si zrovna povídá s velikonočním zajícem. Mluví však hodně potichu, takže to nejspíš budou nějaké tajnosti.

[OC] My husband having deep talks with the Easter Bunny that are apparently “Top Secret”.

 

V těchto rodinách opravdu podle všeho nezažívají nudu moc často. je vidět, že spolu drží v dobrém i zlém a takto má být. Zažili jste i vy ve vaší rodině nějaké podobné zábavné situace, na které nyní rádi vzpomínáte?

Čerpali jsme z brightside.me

Reklama