in

Video: Jim Carrey v ženském provedení? Ta podoba je neskutečná!

twitter.com instagram.com
Reklama

Určitě jste už slyšeli o tom, že každý z nás má údajně na světě alespoň jednoho svého “dvojníka”. Některé teorie dokonce tvrdí, že jich můžeme mít až 5. Bavíme se však samozřejmě jen o vizuální stránce, protože každý člověk je unikátní. Co byste ale dělali, kdyby jste našli své dvojče, které se i stejně chová a vystupuje? Na to bychom se mohli zeptat Jima Carreyho!

Dámy a pánové, když se řekne jméno Jim Carrey, tak si jsme na 100% jistí, že všichni víme, o koho jde. Úžasný herec a komik, který nám svým vystupováním, dokáže přivodit záchvaty smíchu, jehož role ve filmech jako například Blbý a blbější, Ace Ventura, Maska, Božský Bruce nebo Lhář, lhář, jsou i budou nezapomenutelné a věčné. Takových jako je on, existuje opravdu jen málo. Nebo snad už ne?

Před nedávnem začaly internetem kolovat videa, na kterých můžeme vidět ženu, jejíž vzhled je nám více než jen povědomí. Vypadá totiž úplně stejně jako Jim Carrey! I když s hercem není nijak do rodiny, tak si to spousta lidí myslí a my se jim ani nedivíme. Vypadá úplně jako jeho ženská verze. Však se podívejte sami.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Heather Shaw (@heathershawiskidding)

Jedná se o 34 letou ženu, Heather S., která je shodou okolností také komička a její obličej jí v tom jedině pomáhá. „Je to tak trochu ironie, že mám takový obličej, protože už když jsem byla dítě, chtěla jsem se stát komičkou. Ale co jiného jsem mohla dělat? Dokážete si představte, že bych s touhle tváří byla třeba doktorkou? Prostě bych vešla a řekla – špatné zprávy, je to rakoviny. Hodně štěstí!“ směje se.

@heathershawwww Replying to @idldlt #gay #fart #comedian ♬ original sound – Heather Shaw

Nevíme jak vás, ale nás ta neskutečná podoba Heather a Jima opravdu fascinuje. Upřímně bychom i byli zvědaví, jaká by byla reakce Jima Carreyho, kdyby se spolu setkali osobně. Potkat takto věrnou kopii se totiž opravdu je tak nevidí! A co vy? Narazili jste už někdy na svého dvojníka?

Tématem jsme se inspirovali na facebook.com a lajk.iprima.cz

Reklama