in

Video: Tom Cruise nesmí vlastnit Bugatti. Co tak hrozného udělal?

youtube.com
Reklama

Jak už to tak k luxusu patří, každá slavná celebrita má doma nejedno velmi drahé a i rychlé auto. Většinou dokonce mají i tu možnost, že si přesně nakonfigurují, jak chtějí, aby auto vypadalo, co vše by umělo a tak dále. Existuje však i případ, kdy nějaká značka slavnou osobnost odmítne. Nevěříte? Tom Cruise by vám o tom mohl vyprávět.

Slavného herce Toma Cruise zná bezpochyby každý na světě. Filmy jako Top Gun, Mission: Impossible, Poslední samuraj nebo Interview s upírem, zaujaly nejednoho diváka. Stejně tak jako hercova zdánlivá “nesmrtelnost”, protože doslova odmítá stárnout. I on má však své slabiny a to konkrétně kliky u Bugatti Veyron.

V roce 2006 si Cruise zažil neskutečný trapas, díky kterému má u automobilky Bugatti utrum. Rozhodl se totiž, že na premiéru třetího dílu Mission: Impossible se vydá právě ve svém luxusním Bugatti Veyron. To však ten den jaksi nespolupracovalo, nebo to bylo rukama?

Jak můžete vidět na videu, neohrožený hrdina filmů přijede pyšně v nádherném autě, vystoupí a začne se vítat s publikem. Poté se chce zachovat jako pravý gentleman a jde otevřít dveře svému dámskému doprovodu. Jenže ono to nejde!

Dveře se mu nakonec podaří otevřít, avšak až o půl minuty později, kdy trapas už je na světě a to nejen pro samotného herce, ale i pro automobilku. Ta nenechala na své zahanbení dlouho čekat. A jaká byla reakce? Zakázali Tomu Cruisovi vlastnit jakékoli jejich další auto!

Není to poněkud drsný trest jen za to, že někomu nejdou otevřít dveře? Nevíme jak vás, ale nás by celkem zajímalo, jestli za tuto situaci mohl herec a nebo s dveřmi či klikou opravdu něco bylo. Co si o tom myslíte vy?

Tématem jsme se inspirovali na lajk.iprima.cz

Reklama