in

Nový Tiktok trend? Proměňte svoji mámu v sebe!

tiktok.com
Reklama

Jak to tak jednou za čas bývá, opět se tiktokem žene nový trend. Tentokrát se ale nejedná o nějaké blbnutí s filtrem nebo nebezpečné kousky, ale o opravdu originální nápad, jak do videa zapojit i svoji mámu a poukázat na tvrzení, že věk je opravdu jenom číslo!

Je to teprve nedávno, co se na TikToku objevila první videa s názvem “turning my mom into me”, což v překladu znamená “proměňuji svoji mámu v sebe”. Nyní se tento trend doslova šíří jako lavina a až se podíváte na pár ukázek, tak zajisté pochopíte proč!

@nadineblochmy biggest flex is my mom lol♬ original sound – evie

V podstatě jde o to, že zejména dívky oblékají své mámy do svého oblečení. Jako první je natočí, jak vejdou do místnosti v tom, co běžně nosívají a poté v takovém outfitu, který jim dcery samy zvolí. Kamera je přitom vedena, jako by se promenádovaly po přehlídkovém molu. A výsledky? Ty jsou více než dechberoucí!

@persephanie_avi Dressing my mom like me #mom #slay #HolidayOREOke #fypシ #fyp ♬ original sound – evie

Je úžasné a až neuvěřitelné, jak moc dokáže mámy změnit oblečení, které konkrétně pro ně, jejich generaci a věkovou kategorii není tak úplně typické. Vlastně tento trend dokonale potvrzuje myšlenku, že věk je jen číslo a záleží hlavně na tom, jak se cítíme mladí uvnitř a ne, jak mladě vypadáme.

@chr1sti1na #fyp #aesthetic ♬ original sound – evie

Zároveň, když se nad tím zamyslíte, je až šílené, jak moc dokáže právě oblečení ovlivnit to, jak nás vnímají lidé. Vždyť jen díky pár módním kouskům se z dam ve středním věku staly hotové mladé holky a v některých případech dokonce hotové modelky.

@_hinckleyturning my mom into me.. go mom gooo👏👏👏😩😭❤️‍🔥♬ original sound – evie

Upřímně, nevíme jak vám, ale nám opravdu spadla brada, když jsme se o tomto trendu dozvěděli a natolik nás vtáhl do svým spárů, že jsme strávili prohlížením těchto videí minimálně hodinu! 

A co říkáte vy na tento nový trend? Zkusíte jej se svojí mámou?

Tématem jsme se inspirovali z boredpanda.com

Reklama